Viola A350XWB

Çalışkan
GameSatış'tan Xbox Game Pass hesabı aldım, sınırsız. O hesabı Microsoft Store'ye girdim, Xbox ile eşleşti. Hesap ama Xbox'ta benim e-posta hesabım var. Bu bir tehdit mi yoksa herhangi bir problem olmaz mı?

Herhangi bir problem olmaz oyunları yükleyip kendi hesabınıza geçebilrsiniz. Eğer sorun olursa tekrar aldığınız hesaba girip değiştirin.

Şöyle hesaba giriş yapınca otomatik olarak benim Xbox hesabım Game Pass'li gözüküyor ama çıkış yapınca Microsoft Store'den Game Pass üyeliği gidiyor oyun indirip çıkış yapamıyorum yani umarım anlatabilmişimdir olayı.

Hocam ben de 1 aylık alıp denemiştim geçen ay.Birinden birini satın aldığınız hesap tutmanız lazım hatırladığım kadarıyla store hesabıydı ama xbox da kendi hesabınızı açabilrsiniz.

Hocam ben de 1 aylık alıp denemiştim geçen ay. Birinden birini satın aldığınız hesap tutmanız lazım hatırladığım kadarıyla Store hesabıydı ama Xbox'da kendi hesabınızı açabilrsiniz.

Evet Xbox kendi hesabım MS Store aldığım hesap zaten eşleşiyorlar bende bu eşleşmenin sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını soruyorum aslında.

Evet Xbox kendi hesabım MS Store aldığım hesap zaten eşleşiyorlar bende bu eşleşmenin sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını soruyorum aslında.
Yok hocam bir sıkıntı olmaz.Ben aldığımda zaten hesabı verirken öyle yapabilirsiniz diye söylemişlerdi ben de bir sorun çıkmadı içiniz rahat olsun.