Makaleler
5
Selamlar,

GameSir Cyclone 2 kola sahibim. İlk gelen ürünün şarj standı garip renkler çıkarıyordu değişim sağlandı. 2. kolda da gene böyle bir durum başladı. Bu sefer kolun üzerindeki ışıklardan 2.'sinin turuncu yanması gerekirken sarı yanıyor. Şarj standı da turuncu, mor renkler çıkarıyor. Bu ürün kronik sorunlu mu? gizala'dan almıştım ancak stokları kalmamıştı galiba. Değişim istesem mi yine?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, vallahi hiç duymadığım sorunları duyuyorum sizde. Discord'larına yazdınız mı sorunu?
Yazmadım aklımdan çıkmış açıkçası kusura bakmayın. Yazayım şuan. Nerede garip şeyler var başımı buluyor hep 😁.

Yazdım hocam. Discord'larındaki biletleri inceledim. Cyclone 2 için RGB sorunu yaşayanlar var hep. Kronik sorunu galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmadım aklımdan çıkmış açıkçası kusura bakmayın. Yazayım şuan. Nerede garip şeyler var başımı buluyor hep 😁.

Yazdım hocam. Discord'larındaki biletleri inceledim. Cyclone 2 için RGB sorunu yaşayanlar var hep. Kronik sorunu galiba.
Biraz öyle hocam. Benimkinde de bazen ışık sönüyor sıfırlama tuşuna basana kadar bağlansa da yanmıyor ışık. Bağlandığını da dongledan anlıyorum.

Biraz öyle hocam. Benimkinde de bazen ışık sönüyor sıfırlama tuşuna basana kadar bağlansa da yanmıyor ışık. Bağlandığını da dongledan anlıyorum.
İğne ile resetleme deliği var galiba arkada denesem mi şansımı? Bütün ayarlarım gidecek ama önce destekten dönüş bekleyim.