Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Zenless Zone Zero Edition ve Wuchang arasında kararsız kaldım. Şunu söylemek istiyorum; Türkiye'den almayacağım. Yani fiyatlar 4.358 ve 5.679 TL olacak. Kuzey Kıbrıs'ta yaşadığım için güneye gidecek birisini bulup ona aldıracağım. Her zaman birisini bulamadığım için almışken en iyisini alayım diye düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi duymak isterim.

Bu arada ikisi arasında sadece aksesuar farkı ve görünüş farkı var sanırım.

IMG-20251216-WA0011.webp

IMG-20251216-WA0010.webp

Sadece skinden dolayı 30 dolar fark vermeye gerek var mı sence :D 30 dolara gamepadler var.

Farkındayım ama Türkiye'de 13000 14000 bin falan olur gelince bu. Almışken ileriye yatırım olur biraz. Satarken iyi fiyata satabilirim.

Sadece skinden dolayı 30 dolar fark vermeye gerek var mı sence :D 30 dolara gamepadler var.

TR de base versiyonu 5600 sadece direkt. Buradan ise hem Wireless hem sınırlı stok özel kol hem de güzel bir görüntüsü oluyor.

Sadece skinden dolayı 30 dolar fark vermeye gerek var mı sence :D 30 dolara gamepadler var
Hocam görünüş hariç aksesuar artısı da var aslında. Normal g7 pro ve wuchangde bulunmayan taşıma çantası, ekstra faceplate ve değişen stick uzunlukları var. Bu yönden aslında iyi bir paket ama fiyatına yine de değmez

Hocam görünüş hariç aksesuar artısı da var aslında. Normal G7 Pro ve wuchangde bulunmayan taşıma çantası, ekstra faceplate ve değişen stick uzunlukları var. Bu yönden aslında iyi bir paket ama fiyatına yine de değmez.

Onu görmemiştim, bu arada değer bence ya. Türkiye'den alınan düz Wireless olmayan modeli bile 5600 TL falan G7 Pro'nun. En iyi modelini burada 5700'e alabiliyorum.

Hocam görünüş hariç aksesuar artısı da var aslında. Normal G7 Pro ve wuchangde bulunmayan taşıma çantası, ekstra faceplate ve değişen stick uzunlukları var. Bu yönden aslında iyi bir paket ama fiyatına yine de değmez.

Taşıma çantası olduğuna emin misiniz?

Son düzenleme: