Gamesir sitesinden ürün satın alma süreci nasıl işliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 27617
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 734
  • Etiketler Etiketler
    gamesir sipariş
Bütçe
4000
Sıkıntı yok hocam, halledip değişmiş faturayı yollayacaklar size. Bana da böyle yaptılar

10-14 gün civarında hocam tam hatırlamıyorum ama
Hocam düne kadar gümrüğe sevk edildi diyordu. Şimdi ise PTT sitesinde bile transfer sürecinde diyordu. Size bu zamana kadar vergi konusunda bilgi geldi mi? Muhtemelen yarın artık şubede olacak.

Dosya Ekleri

• 1762260151454.webp
    10 KB · Görüntüleme: 83
Hocam düne kadar gümrüğe sevk edildi diyordu. Şimdi ise PTT sitesinde bile transfer sürecinde diyordu. Size bu zamana kadar vergi konusunda bilgi geldi mi? Muhtemelen yarın artık şubede olacak.
Hocam çin gümrüğü o bahsedilen. Şimdi çıktı yurtdışına gönderiniz. Bahsedilen transfer uluslararası transfer

Hocam çin gümrüğü o bahsedilen. Şimdi çıktı yurtdışına gönderiniz. Bahsedilen transfer uluslararası transfer
Yok hocam PTT'yi arayıp sordum. Zaten konum olarak Arnavutköy'ü gösteriyor. Vergisi var mı diye sorduğumda hayır dediler. Emin olmak adına size sordum.

Yok hocam PTT'yi arayıp sordum. Zaten konum olarak Arnavutköy'ü gösteriyor. Vergisi var mı diye sorduğumda hayır dediler. Emin olmak adına size sordum.
Ptt sayfasında da görünmüyorsa vergi çıkmamış demektir. İyi haber hocam

Yine de arada kontrol etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…