Logitech'in sonunun Nokia gibi olmasını umuyorum :) sıfır inovasyonla bu zamana kadar iyi geldiler.
Ulan harbiden ya :D Bu kadar mı benzerler 😂 Nokia da iyiydi, Logitech de iyi ama ikisinde de inovasyon sıfır.

Artık F310 devri tamamiyle kapanmıştır.
F710 daha nadide parça herhalde :D Bende de o var "acaba bu gamepad'i mi alsam?" diye düşünmedim değil.

Ulan harbiden ya :D Bu kadar mı benzerler 😂 Nokia da iyiydi, Logitech de iyi ama ikisinde de inovasyon sıfır.

F710 daha nadide parça herhalde :D Bende de o var "acaba bu gamepad'i mi alsam?" diye düşünmedim değil.
Çinliler 1000 TL'ye hall effectli gamepad satıyor. F310-F710 lar 20 senelik olmuştur heralde ben ortaokuldayken de vardı 😅

O kablosuz diye kıyaslamadım. Ama f710'la da bağlantı sorunu yaşayan çok
Ben hiç yaşamadım. Ve o hata sadece Dongle'ı çok uzakta tutarsan oluyor sadece. Onun haricinde asıl sıkıntısı yeni aldığında bilgisayar görmüyor F710'u. Bende olmadı da kuzenimde olmuştu ama sonra hiç olmadı. F710'un sıkıntısı bence tetiklerin basma kuvveti çok düşük ve 1000hz değildi sanırsam. Birde tabii fil tarihinden kalma tasarımı.

Çinliler 1000 TL'ye hall effectli gamepad satıyor. F310-F710 lar 20 senelik olmuştur heralde ben ortaokuldayken de vardı 😅
Çinli falan da yine harbi hall effect ise sıkıntı yok. Ayrıyeten bir ürünü de hayatımın çeyreği kadar kullanmak istemem herhalde ya 😁 Bir yandan da çok bozulmasını istemem. Çinliler yine iyi sağlıyor aradaki dengeyi. Bende Çin malı mouse Lamzu Thorn var 1,5 yıldır hiç sorunu olmadı. Böyle de yazınca umarım nazar deyip olmaz tabii :D

Tabii iyi denebilecek Çinli markalarda öyle onun haricindekiler yerine Logitech'in dayanıklılığını tercih ederdim bende.