mr.esat
Üstün
Yurt dışından 450 liraya çok büyük bir indirimde geçtiğimiz aylarda almıştım.. Güzel ürün, gecikmesi çok iyi. Fiyatını hak ediyor.
Logitech'in sonunun Nokia gibi olmasını umuyorum
Ulan harbiden yaLogitech'in sonunun Nokia gibi olmasını umuyorumsıfır inovasyonla bu zamana kadar iyi geldiler.
F710 daha nadide parça herhalde
İkinci elde hala çok ucuz meret bende var yatıyor kenarda.
O kablosuz diye kıyaslamadım. Ama f710'la da bağlantı sorunu yaşayan çok
Çinliler 1000 TL'ye hall effectli gamepad satıyor. F310-F710 lar 20 senelik olmuştur heralde ben ortaokuldayken de vardıUlan harbiden yaBu kadar mı benzerler
Nokia da iyiydi, Logitech de iyi ama ikisinde de inovasyon sıfır.
F710 daha nadide parça herhaldeBende de o var "acaba bu gamepad'i mi alsam?" diye düşünmedim değil.
Ben hiç yaşamadım. Ve o hata sadece Dongle'ı çok uzakta tutarsan oluyor sadece. Onun haricinde asıl sıkıntısı yeni aldığında bilgisayar görmüyor F710'u. Bende olmadı da kuzenimde olmuştu ama sonra hiç olmadı. F710'un sıkıntısı bence tetiklerin basma kuvveti çok düşük ve 1000hz değildi sanırsam. Birde tabii fil tarihinden kalma tasarımı.O kablosuz diye kıyaslamadım. Ama f710'la da bağlantı sorunu yaşayan çok
Çinli falan da yine harbi hall effect ise sıkıntı yok. Ayrıyeten bir ürünü de hayatımın çeyreği kadar kullanmak istemem herhalde yaÇinliler 1000 TL'ye hall effectli gamepad satıyor. F310-F710 lar 20 senelik olmuştur heralde ben ortaokuldayken de vardı![]()