GAMING-7700XT sistemde takılma sorunu olur mu?

Bitfenix'i 4060 ile kullanmıştım hocam, sorun çıkartmamıştı, çok iyi değil, Rampage, PowerBoost markalarından iyidir diye biliyorum.
Yine de güç kaynağını stres testine sokmayı ihmal etme, yük altında sıkıntı cıkarıp çıkarmadığına bakarsın.
Bu RAM'lar bulk kutusuz, herhalde 2. el göndermezler diye düşünüyorum.
İtopya ne yapar bilmiyorum, sistem eline geçince öğrenirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine de güç kaynağını stres testine sokmayı ihmal etme, yük altında sıkıntı cıkarıp çıkarmadığına bakarsın.

İtopya ne yapar bilmiyorum, sistem eline geçince öğrenirsin.
Hocam, son olarak Bitfenix almaktan vazgeçtim. Şu kasayı alacağım, FSP güç kaynağı ile 650w:

Bu kart kasaya sığar mı?

Ek olarak bu kule tipi soğutucuyu da takacağım:

Kasa ve kart ölçüsünü bulman lazım karşılaştırmak için.
Kart ölcüsünü bulamadım da.
Bilmiyorum ya almak konusunda aşırı kararsızım şu anda, neden diyeceksiniz: 6700XT ile 5600 sistemde hep anlık takılma/drop yaşıyorum, ek olarak bu sisteme o parayı verirsem telefonsuz kalacağım. 16 bine S21 FE alıp geri kalan paraya da 4060 Ti sistem mi beklesem ya da alsam diye düşünmekteyim.

Korkum var AMD'den ilk başta Gaming.gen.TR'den aldığım için, bu sefer alırım iade edemem, yanarım, bilmiyorum vallahi.

Sistem varsa hiç bakma o zaman yeni sisteme.
Al telefonunu geç, artan parayı da borsaya basarsın.
YTD.

YTD.
Sistemim yok hocam sorun o işte, 4060 Ti sistem almayı düşünüyordum ilk, telefon aldığımda 25 bin TL param kalıyor.

YTD.
Bana akıl verin hocam ya vallahi ihtiyacım var, şu an kafam çok karışık.
Sistemim, yok iyi bir sistemim. Şu anda Gaming.gen.TR'den 1 sene önce sistem almıştım, 6700XT, 5600 anlık takılmalar droplar vs. sorunlarla karşılaştım. Bugün iPhone 13'ümü sattım. 2 gün önce 4060, i5 12400F sistemimi sattım, o da anlık drop FPS takılmalar yaşıyordu. Şu anda hem telefonsuzum, hem de bilgisayarsızım.

YTD.
4060 Ti, 7500F falan varsa belki ondan alabilirim, 30 bine de olsa alabilirim, ileride en azından ekran kartı değiştiririm, DDR5 sonuçta.

25 bine bir güzel sistem bulamaz mıyız? Telefon da alayım hocam.

Sistemim yok hocam sorun o işte, 4060 Ti sistem almayı düşünüyordum ilk, telefon aldığımda 25 bin TL param kalıyor.

Bana akıl verin hocam ya vallahi ihtiyacım var, şu an kafam çok karışık.
Uygun 4060 Ti sistem yok son zamanlarda, telefon ile beraber bu sistemi alırsın anca.
Drop sorununa yorumum yok, problemin kaynağı her şey olabilir.

4060, 7500F peki?

Umarım sorunsuz gelir hocam. Kimse AMD önermiyor, AMD'yi hep kötülüyorlar ve gene gittim AMD aldım, umarım pişman olmam.

4060, 7500F peki?

Umarım sorunsuz gelir hocam. Kimse AMD önermiyor, AMD'yi hep kötülüyorlar ve gene gittim AMD aldım, umarım pişman olmam.
Yeni nesil AMD kartlarda pek sorun yaşayanı görmedim, belki konusu vardır da denk gelmemişimdir.

Dedikodulara fazla kulak asma, Intel işlemciler de üretim hatalı çıktı ama millet markayı karalamak yerine güncelleme versin diye söyleniyor.

Şu konuları görünce...

Hocamm tekrardan selamlaar, Ankara İtopya söğutözü mağazasına gidip aldım. Adamlar da A620M olmadığı için, B650M anakartı seçmek zorunda kaldım. İyi mi kötü mü hiçbir fikrim yok umarım kazık yememişimdir. +1000TL Fark ödedim her neyse, ek olarak 16x2 = 32 GB RAM yaptık, Corsair RX 7700XT aldım, drop sorunun sordum NVIDIA her zaman yazılımsal olarak daha iyidir tavsiye etmem dedi. Senin bileceğin iş dedi, 7700XT satarsın en kötü 4060 Ti 16 GB alırsın dedi. 4060 Ti 16 GB ise 33-34 bine geliyordu 7700XT'den yana kullandım saf güç olarak 1080p için, pazartesi günü de mağazadan almaya gideceğim, en azından ikili diyalog her zaman iyidir kafasındayım umarım bir sorun olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…