İncehesap GG'den H27E6 aldım ancak aklımda bir soru işareti kaldı. Bu monitörde ölü piksel çıkarsa kafama göre iade edebilecek miyim?

@2254 @BerkayZ87
Başka yer olsa şüpheli derdim ama ince hesaba 2-3 kez gönderdim geri ürün hepsinde sıfırı ile değiştirdiler en son sıvı soğutmayı gönderdim onda da artık bu markayı istemiyorum şu şu markanın şu modelini istiyorum aynı fiyat bandında dedim onu takıp onu gönderdiler çok sorgulamıyorlar sorun pek çıkarmazlar bence.

Başka yer olsa şüpheli derdim ama ince hesaba 2-3 kez gönderdim geri ürün hepsinde sıfırı ile değiştirdiler en son sıvı soğutmayı gönderdim onda da artık bu markayı istemiyorum şu şu markanın şu modelini istiyorum aynı fiyat bandında dedim onu takıp onu gönderdiler çok sorgulamıyorlar sorun pek çıkarmazlar bence.
İadeyide zaten alırlar, istersen değişimde yaparlar.

İadeyide zaten alırlar, istersen değişimde yaparlar.

Önceden İncehesap'tan memnun olmuyordu insanlar bu konularda. Ancak sonradan değiştirmişler sanırım. Teşekkür ederim.

Önceden İncehesap'tan memnun olmuyordu insanlar bu konularda. Ancak sonradan değiştirmişler sanırım. Teşekkür ederim.
Bitfenixden memnun olmadığım için msinin bir modelini söylemiştim bunla değişim istiyorum demiştim bitfenix sürekli sorun çıkarıyordu bana sorgusuz sualsiz değiştirmişler totalde 4 gün sürdü kargoya da vermişler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-20-02-52-34-060_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-12-20-02-52-34-060_com.android.chrome.webp
    480,7 KB · Görüntüleme: 31