Detaylar
Kim cevapladı?thesnakeee
Başarılı
Güya birebir değişim garantileri var
- Makaleler
- 3
Acaba kabloda mi sorun var? Arkadasinda vs. RTX 4000 serisi (galiba 4070 ve ustunde bu sacma sapan guc girisi var) varsa son kez deneyebilirsin onun kablosuyla. Dava islerine girdin mi tuketici hep zararli cikiyor, bunu bildiklerinden boyle yapiyorlar. Dava sonuclanana kadar enflasyon sag olsun sana iade edecekleri para zaten yari yariya deger kaybediyor.
Ben yazdım ama sallamadı, zaten dönüştürücü ile takıyormuş. Başka sistemde denemesi lazım.Acaba kabloda mi sorun var? Arkadasinda vs. RTX 4000 serisi (galiba 4070 ve ustunde bu sacma sapan guc girisi var) varsa son kez deneyebilirsin onun kablosuyla. Dava islerine girdin mi tuketici hep zararli cikiyor, bunu bildiklerinden boyle yapiyorlar. Dava sonuclanana kadar enflasyon sag olsun sana iade edecekleri para zaten yari yariya deger kaybediyor.
Ahmet35
Uzman
Acaba kabloda mi sorun var? Arkadasinda vs. RTX 4000 serisi (galiba 4070 ve ustunde bu saçma sapan guc girisi var) varsa son kez deneyebilirsin onun kablosuyla. Dava islerine girdin mi tuketici hep zararli cikiyor, bunu bildiklerinden boyle yapiyorlar. Dava sonuclanana kadar enflasyon sag olsun sana iade edecekleri para zaten yari yariya deger kaybediyor.
Evet orası öyle maalesef kablo veya kart üzerindeki soket hatalı böyle güçle bastırarak bir kablo takılmaz vallahi.
Ben yazdım ama sallamadı, zaten dönüştürücü ile takıyormuş. Başka sistemde denemesi lazım.
Dönüştürücü girmiyor karta ve video hariç 180 derecelik açı vererek denedim gene olmadı
Son düzenleme: