Eğer ürünü iade ederken "ölü piksel var" derseniz firma ürünü servise yollar, servis bu ürün bozuk değil der ve size iade edilir. Ürünü iade ederken sadece "beğenmedim, iade ediyorum" demeniz lazım. Yoksa uğraştırırlar.

Eğer ürünü iade ederken "ölü piksel var" derseniz firma ürünü servise yollar, servis bu ürün bozuk değil der ve size iade edilir. Ürünü iade ederken sadece "beğenmedim, iade ediyorum" demeniz lazım. Yoksa uğraştırırlar.
Ürünü açtığım için de kabul etmeyecekler Hepsiburada öyle dedi.

Ürün bozuk değil zaten hocam, ürün kusurlu 4 adet ölü piksel var.

Ürünü açtığım için de kabul etmeyecekler Hepsiburada öyle dedi.

Ürün bozuk değil zaten hocam, ürün kusurlu 4 adet ölü piksel var.

Ürünü açtığınız için iade etmeme gibi bir durum yok. Mesafeli satış sözleşmesi gereğince 2 hafta içinde bazı ürünler hariç(sağlık ürünleri, tek kullanımlık ürünler, hijyen ürünleri vb.) her ürünü koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz.

Ürünü açtığınız için iade etmeme gibi bir durum yok. Mesafeli satış sözleşmesi gereğince 2 hafta içinde bazı ürünler hariç(sağlık ürünleri, tek kullanımlık ürünler, hijyen ürünleri vb.) Her ürünü koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz.

O zaman gaming gende ki siparişi iptal edeyim, çünkü servise giderse iptal olacak servis 6 ölü piksel harici değişim yapmıyor THH uğraşmakta istemiyorum. Çok belli olmuyor monitörün dibine girip o noktaya odaklanmadığımn sürece.

Ürünü açtığınız için iade etmeme gibi bir durum yok. Mesafeli satış sözleşmesi gereğince 2 hafta içinde bazı ürünler hariç(sağlık ürünleri, tek kullanımlık ürünler, hijyen ürünleri vb.) Her ürünü koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz.

Vallaha hocam pek de iade etmek istemiyorum, benim için sorun yok yani 6 hissim gönderme gönderme diyor bilmiyorum neden.

İtopyadan 256f monitör almıştım 1 ölü pikseli vardı. Kendileri ilgilenmediklerini ve servise göndermemi söylediler.
Ya hocam çok belli etmiyor, takıntılı olan herifler kafayı yer ben kafayı yemedim ama, bilmiyorum monitörü iade edesim yok evet kusurlu olabilir ama, kesin başına bir şey gelcek. Ben ne zaman böyle bir konu hakkında hissetsem oluyor.

Ya hocam çok belli etmiyor, takıntılı olan herifler kafayı yer ben kafayı yemedim ama, bilmiyorum monitörü iade edesim yok evet kusurlu olabilir ama, kesin başına bir şey gelcek. Ben ne zaman böyle bir konu hakkında hissetsem oluyor.
Göndermedim, artarsa göndereceğim belli bile olmuyor şuan.