Detaylar
Kim cevapladı?monitortavsiye01
Becerikli
Hangi klavye?
Thanos
Üstün
İade süreçleri hakkında bilgi verir misiniz? Alışveriş yapan oldu mu yakında? Klavye alacağım nasipse.
Bundan 2 sene önce sistem toplarken sıvı soğutma almıştım kendilerinden. Almadan önce yok böyle yardımcı oluruz, iade yaparız, değiştiririz falan filan böyle klasik satıcı ağzıyla ilgimi çekmeyi başardılar. Bende sıvı soğutma sipariş ettim kendilerinden ve gelen ürün sıvı soğutmasının pompası çizik, kutu savaştan çıkmış ve ambalajları buruşturulmuş, bazıları yırtıktı. Anlayacağınız kargocu ile ilgili değil, bunu bilerek böyle yollamışlar. Kendilerini aradım VA bana direkt olarak o ürünü almadan önceki yağ çekmelerini unutup, bir anda biz nereden bilelim senin böyle yapmadığını, servise göndereceğiz dediler. Video var dedim gönderdim, yine olmaz servise göndereceğiz onların kararına göre hareket edeceğiz dediler. Ben de tabii ki servislik bir durum olmadığını bildiğim ve bu ürünü bana paketlemeye çalıştıklarını anladıkları için direkt olarak forumlarda Şikayetvar'da aklınıza gelebilecek bütün mecralarda paylaştım, konu kendi kulaklarına kadar gitti. Hatta YouTube'da kutu açılışını çektiğim video 12 saatte 2 bini görmüştü, sonrasında yanlış hatırlamıyorsam ya onlar beni aradı ya da ben onları aradım. Servis sürecine gerek yok gönderin iade/değişim yapalım dediler, normalde değişim istiyordum ama bu tavırlarından sonra kendilerine karşı güvenimi zedeledikleri için paramı aldım ve bir daha alışveriş yapmadım, bir daha yapar mıyım? Sanmıyorum.
Bundan 2 sene önce sistem toplarken sıvı soğutma almıştım kendilerinden, almadan önce yok böyle yardımcı oluruz, iade yaparız, değiştiririz falan filan böyle klasik satıcı ağzıyla ilgimi çekmeyi başardılar. Bende sıvı soğutma sipariş ettim kendilerinden ve gelen ürün sıvı soğutmasının pompası çizik, kutu savaştan çıkmış ve ambalajları buruşturulmuş, bazıları yırtıktı. Anlayacağınız kargocu ile ilgili değil, bunu bilerek böyle yollamışlar. Kendilerini aradım VA bana direkt olarak o ürünü almadan önceki yağ çekmelerini unutup, bir anda biz nereden bilelim senin böyle yapmadığını, servise göndereceğiz dediler. Video var dedim gönderdim, yine olmaz servise göndereceğiz onların kararına göre hareket edeceğiz dediler. Ben de tabii ki servislik bir durum olmadığını bildiğim ve bu ürünü bana paketlemeye çalıştıklarını anladıkları için direkt olarak forumlarda Şikayetvar'da aklınıza gelebilecek bütün mecralarda paylaştım, konu kendi kulaklarına kadar gitti. Hatta YouTube'da kutu açılışını çektiğim video 12 saatte 2 bini görmüştü, sonrasında yanlış hatırlamıyorsam ya onlar beni aradı ya da ben onları aradım. Servis sürecine gerek yok gönderin iade/değişim yapalım dediler, normalde değişim istiyordum ama bu tavırlarından sonra kendilerine karşı güvenimi zedeledikleri için paramı aldım ve bir daha alışveriş yapmadım, bir daha yapar mıyım? Sanmıyorum.
Bu sadece benim tecrübem sizde de kötü olacak diye bir şey yok, zorunlu kalırsam bazı ürünleri sadece onlar satıyor. Yine alışveriş yapmak zorunda kalabilirim, istemeyerek de olsa.
Venom_Snake
Çalışkan
2 kere klavyem bozuldu ikisinde de iademi yaptılar. Tek sorun 15-20 günü bulabiliyor bu süreç. Güvenilir yani için rahat etsin.
mr.esat
Üstün
Gaming.Gen.TR Konu 'İle yaşadığım komik ve rezil süreç'
Merhaba.
Çok özet bilgi geçeyim ki sıkılmadan tamamını okuyun, tamamını okumanız önemli. Lütfen okuyun. Bu rezilliğin daha da fazla yayılmasını ve forum arkadaşlarımın bilinçlenmesini istiyorum.
28 Nisan'da Gulikit KK3 Pro sipariş ettim. https://www.gaming.gen.tr/urun/6717...k-hall-effect-destekli-kablosuz-gamepad-ns38/
Ürün elime ulaştı. Ürünün B tuşu içine yapışık kalıyordu. Sticky yani. Sinirlendim gerçekten en doğal hakkım. Günlerce bir ürünü bekliyorsam o ürün bana ayıpsız halde gelmek zorunda. Eğer ki benden para alınıyorsa paramın...
Çok özet bilgi geçeyim ki sıkılmadan tamamını okuyun, tamamını okumanız önemli. Lütfen okuyun. Bu rezilliğin daha da fazla yayılmasını ve forum arkadaşlarımın bilinçlenmesini istiyorum.
28 Nisan'da Gulikit KK3 Pro sipariş ettim. https://www.gaming.gen.tr/urun/6717...k-hall-effect-destekli-kablosuz-gamepad-ns38/
Ürün elime ulaştı. Ürünün B tuşu içine yapışık kalıyordu. Sticky yani. Sinirlendim gerçekten en doğal hakkım. Günlerce bir ürünü bekliyorsam o ürün bana ayıpsız halde gelmek zorunda. Eğer ki benden para alınıyorsa paramın...
- mr.esat
- gaming gen iade komik rezil süreç
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Bundan 2 sene önce sistem toplarken sıvı soğutma almıştım kendilerinden. Almadan önce yok böyle yardımcı oluruz, iade yaparız, değiştiririz falan filan böyle klasik satıcı ağzıyla ilgimi çekmeyi başardılar. Bende sıvı soğutma sipariş ettim kendilerinden ve gelen ürün sıvı soğutmasının pompası çizik, kutu savaştan çıkmış ve ambalajları buruşturulmuş, bazıları yırtıktı. Anlayacağınız kargocu ile ilgili değil, bunu bilerek böyle yollamışlar. Kendilerini aradım VA bana direkt olarak o ürünü almadan önceki yağ çekmelerini unutup, bir anda biz nereden bilelim senin böyle yapmadığını, servise göndereceğiz dediler. Video var dedim gönderdim, yine olmaz servise göndereceğiz onların kararına göre hareket edeceğiz dediler. Ben de tabii ki servislik bir durum olmadığını bildiğim ve bu ürünü bana paketlemeye çalıştıklarını anladıkları için direkt olarak forumlarda Şikayetvar'da aklınıza gelebilecek bütün mecralarda paylaştım, konu kendi kulaklarına kadar gitti. Hatta YouTube'da kutu açılışını çektiğim video 12 saatte 2 bini görmüştü, sonrasında yanlış hatırlamıyorsam ya onlar beni aradı ya da ben onları aradım. Servis sürecine gerek yok gönderin iade/değişim yapalım dediler, normalde değişim istiyordum ama bu tavırlarından sonra kendilerine karşı güvenimi zedeledikleri için paramı aldım ve bir daha alışveriş yapmadım, bir daha yapar mıyım? Sanmıyorum.
Bu sadece benim tecrübem sizde de kötü olacak diye bir şey yok, zorunlu kalırsam bazı ürünleri sadece onlar satıyor. Yine alışveriş yapmak zorunda kalabilirim, istemeyerek de olsa.
Üründe sorun çıkınca genelde böyle oluyor. Bende Game garajda sorunlar yaşadım. Geçmiş olsun. PS 5 Pro ile mutlusunuzdur diye düşünüyorum.
Thanos
Üstün
Bende PS5 Pro yok hocam, karıştırdınız sanırım.Üründe sorun çıkınca genelde böyle oluyor. Bende Game garajda sorunlar yaşadım. Geçmiş olsun. PS 5 Pro ile mutlusunuzdur diye düşünüyorum.
Gaming Gen TR üzerinden hazır sistem almıştım. Çok kötü toplamışlardı; kasayı açtığım gibi tüm kablolar dağınıktı. Sonra hepsini kendim düzenledim. Onun dışında bir sorun yaşamadım ama o kadar para veriyoruz, insan biraz özenli toplar yani.