Alex Mason

Yetkin
Son düzenleyen: Moderatör:

Ürün bu, bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa Vatan Bilgisayar'dan toplama bilgisayar alsam daha ucuza mı gelir?

Linkini bıraktığım sistem GTA 6 ve Fortnite için iyi mi?

İşlemci soğutucu ve anakartı yükselterek almanı öneririm.

Ürün bu, bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa Vatan Bilgisayar'dan toplama bilgisayar alsam daha ucuza mı gelir?

Bütçe varsa RAM 32 GB yapın.

Hazır sistem arıyorsunuz sanırım kendiniz toplayabilir misiniz?

Sistem iyi midir yorumunu şu an yapamayacağım ama hem ölü soket olan hem de problemli bir nesil olan 14.nesil seri bir işlemci alınmaz, onun yerine üstteki hocamın da attığı gibi AMD Ryzen 7000 serisi veya 9000 serisi işlemci alınır.

İşlemci soğutucu ve anakartı yükselterek almanı öneririm.
Sistem iyi midir yorumunu şu an yapamayacağım ama hem ölü soket olan hem de problemli bir nesil olan 14.nesil seri bir işlemci alınmaz, onun yerine üstteki hocamın da attığı gibi AMD Ryzen 7000 serisi veya 9000 serisi işlemci alınır.

Şu sistem nasıl sizce bu alınır mı? Bilgisayar konusunda bilgili değilim o yüzden böyle bir konu açtım. Bu linkini bıraktığımda AMD Ryzen 7 78003D var sizce nasıl?

Hazır sistem arıyorsunuz sanırım kendiniz toplayabilir misiniz?
Toplama daha pahalı olmaz mı? Vatan bilgisayar da 150.000'a kadar dayanıyor.

Şu sistem nasıl sizce bu alınır mı? Bilgisayar konusunda bilgili değilim o yüzden böyle bir konu açtım. Bu linkini bıraktığımda AMD Ryzen 7 78003D var sizce nasıl?

Toplama daha pahalı olmaz mı? Vatan bilgisayar da 150.000'a kadar dayanıyor.
Vatan şart mı yukarıda topladığım sistem 121.000 TL üstelik 5080 var.

1771153344929.webp

Bu işlemci.