Tr_by ISO dosyasını Rufus ile indirip yazıdırın. Kurulum bittikten sonra masaüstüne araçlar klosörü oluşturucak, içindeki reg dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın, etkinleştirmeyi o şekilde yaparsınız, sisteme bir kere reset atın, arka plandaki işlem sayısını düşürecektir, kurulum sürecinde yardımcı oluruz. @kcy34
Detaylar
Kim cevapladı?kcy34 6
Başarılı
Hocam bu konuda üstlerde sormuştum ama dönmediniz, görmediniz sanırım. FACEIT oynuyorum CS'de genellikle, TR_by ile FACEIT oynanıyor mu bir bilgi göremedim. Ayrıca RAM için ayrı soğutma benim sistemimde çok zor.
@X99
Oynanıyor. Secure Boot enabled, Secure Boot mode'u standart moda alırsın, sorun çıkartmaz.
kcy34 6
Başarılı
Peki bu FPS dalgalanmasının sebebinin OS ile ilgili olma ihtimali var mı? BIOS güncellemesinden sonra oldu. Yeni bir ayar gelmiş benim önceki BIOS sürümümden sonra, onu aktif ettim. Ondan olabilir mi acaba? "Core Tuning Config for Gaming" gibi bir şeydi.Oynanıyor. Secure Boot enabled, Secure Boot mode'u standart moda alırsın, sorun çıkartmaz.
- Makaleler
- 1
Sorunun cevabı basit, BIOS'u default moda alırsın, sadece EXPO açık/kapalı olarak denersin. Windows kaynaklı olup olmadığını da, Windows'u değiştirince anlarsın, işin sonucunda şu var, arka planda işlem sayısı ne kadar düşük olursa, sistem o kadar rahat çalışır, önerdiğimiz Windows güzel, ilk başta ön yargı ile bakanlar şimdi iyi ki onu kurmuşuz diyor. Eleye eleye sonuca gidilecek.
Benim soğutucu küçük ama faydasını gördüm fan direkt üflüyor.
Burada.
Charmander 24
Gelişen
1 ay önce format atıp Win10 Revios kurmuştum, tekrar uğraşıp buna geçmeye değecek fark varmıdır?Tr_by ISO dosyasını Rufus ile indirip yazıdırın. Kurulum bittikten sonra masaüstüne araçlar klosörü oluşturucak, içindeki reg dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın, etkinleştirmeyi o şekilde yaparsınız, sisteme bir kere reset atın, arka plandaki işlem sayısını düşürecektir, kurulum sürecinde yardımcı oluruz. @kcy34
![]()
- Makaleler
- 1
1 ay önce format atıp Win10 Revios kurmuştum, tekrar uğraşıp buna geçmeye değecek fark varmıdır?
Güncel sistemlerde Win11 > Win10... Custom ISO candır. İlk kurulum sonrası 10 saniye bekleyip restart at, 60 işlem düşer... 25H2 IOT LTSC gelir... Lisanslamak için Mass komutunu kullanacaksın PowerShell'den, bildiğini düşünüyorum. Rufus ile ISO yazdırma aşamasındayken hiçbir seçeneğe tik atma. Masaüstü araçlar klasöründen sanal bellek reg. aktif et, Windows oyun modu aç. Revo ile işine yaramayan çerçöpleri temizle, problem olmaz...
Görünmüyor...
Yeni konular
-
-
-
Makine Çeviri Five Nights at Freddys Security Breach Türkçe Yama | 2026
- Calypso Çeviri
-
-