Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Evet, çünkü yoğunluk olabilir. Sistem parçalarını toplayıp bir de test ediyorlar. Testsiz yollamazlar, iade ve müşteri memnuniyeti yüzünden. Ben açıkçası oradan soğutucu aldım. Memnunum, hızlı geldi.
Evet, çünkü yoğunluk olabilir. Sistem parçalarını toplayıp bir de test ediyorlar. Testsiz yollamazlar, iade ve müşteri memnuniyeti yüzünden. Ben açıkçası oradan soğutucu aldım. Memnunum, hızlı geldi.
Ben de 2 sene önce monitör almıştım, 2 gün sonra gelmişti ama hazır sistemlerde durum böyle olmuyor. Umarım yarın kargoya verirler. Kargodan sonrası basit zaten, aynı şehir. Bir de sabırsızlık var, hemen gelsin istiyorsun.
Bende 2 sene önce monitör almıştım 2 gün sonra gelmişti ama hazır sistemlerde durum böyle olmuyor. Umarım yarın kargoya verirler kargodan sonrası basit zaten aynı şehir. Bir de sabırsızlık var hemen gelsin istiyorsun
Evet ama adamlar bazı adı lazım değiller gibi hızlı sistemi toplayıp test etmeden yolluyor ve hata çıkınca seni uğraştırıyor ama Gaming.Gen.TR bütün parçaya bakıyorlar sağlamsa yolluyorlar.
Evet ama adamlar bazı adı lazım değiller gibi hızlı sistemi toplayıp test etmeden yolluyor ve hata çıkınca seni uğraştırıyor ama Gaming.Gen.TR bütün parçaya bakıyorlar sağlamsa yolluyorlar.