Gaming.gen.tr'nin istemeden beni zarara uğratması

Evet bu çok mantıklı ama işte ne yazık ki.

çok ilginç, benim ilanım otomatik kendi kendine yayına alıyor süresi bitince, öyle ayarlamıştım yani, para da istemiyor.

Bilmiyorum vallahi. Az önce ilanı yayına almaya çalıştığımda güncelim dopingi almamı söyledi.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam. Ben herhangi bir sorun olmaması durumunda değiştirmiyorlar diye biliyordum. Sizce değiştirmeli miyim? Performans düşüşü nasıl oluyor?

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam. Ben herhangi bir sorun olmaması durumunda değiştirmiyorlar diye biliyordum. Sizce değiştirmeli miyim? Performans düşüşü nasıl oluyor?
Ne yazık ki sıcaklık testi haricinde deneme fırsatım olmadı. Sıfır haliyle sistemi toplayıp arkadaşıma sattım.
Ancak sıcaklık derecesi muazzam derecede düşmüştü. Render alırken 13700K 45 derecede idi.

Sıcaklıkları o kadar düşürdülerse muhtemelen hızlar da otomatik düşmüştür. İşlemcinin yenisini gönderip ondan sonra eskisini alsalar iyide elimdekini gönderdikten sonra ne kadar süre işlemcisiz kalacağım belli değil gibi. O zora sokuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…