Neo

Başarılı
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşıma bilgisayar alacağız fakat 2 model arasında kararsız kaldık. Sizce hangisi daha mantıklı? Linklerini alta bırakıyorum. Önereceğiniz başka model varsa onları da değerlendirebiliriz. Özellikle ekran kartı watt değeri iyi olan model istiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşıma bilgisayar alacağız fakat 2 model arasında kararsız kaldık. Sizce hangisi daha mantıklı? Linklerini alta bırakıyorum. Önereceğiniz başka model varsa onları da değerlendirebiliriz. Özellikle ekran kartı watt değeri iyi olan model istiyoruz.

Tek fanla soğutulan sözde gaming laptop serisi. Bütçe nedir?

45W GPU olan seri Thin. Cyborg modellerin watt değerlerinde sıkıntı yok en azından hepsi sabit 45W değiller, soğutmasında problem var. Kasası da kalitesiz ayrıca.

Casper'in hiçbir ürünü de alınmaz.

Ben şu sıralar gördüğüm slayer kullanıcılarının telegram kanallarındaki sorunlarından sıkıldığım ve kendi yaşadığım sorunlardan mimledim. Casperın o modeli kasası değişti soğutma olarak slayer olmasada genede iyi duruyordu. Zaten "g915'e değilde g915e" diyerek 1 saat ban yedim. Cevap atmasam daha iyiydi.:D

Şu Casper'a para kazandırmayın ne olur. Kasası güzel evet. Ama rakiplerine göre geride ve soğutması hala kötü. Serviside leş (kimin servisi iyi ki zaten). ASUS, LOQ 15XXX10 veya X5T bakılabilir.