Enginbey8108 vakası gibi bir şey olmasın bu da :D

Şu katılımsız yapma vs vakası mı?
Tnctr de bu işlerde AdemG. Arkadasımıza #error verdirmişti. Oyle bir murevazi adama bile😁.
Farklı forumda bana da ozel attı ama cevap vermedim.
Adam yabancı forumları bile domine etmişti ya.
Zannedersem 2016 lardan beri bir sureç bu, engin deyince direk aklıma geliyor nedense.🤣🤣

Yeni yenidir bence, 5060 ile devam et. Zaten laptop tarafı olduğu için VRAM oranı da aynı; 8 GB üstüne RTX 5060'da MFG var.
Frame Generation teknolojileri Vram'e ihtiyaç duyuyor. 8GB kartta vram darboğazından ötürü MFG'nin avantajlarından yararlanamayacak, verim alamayacak zaten.

Ama mobil RTX 4070 ile RTX 5060 arasında masaüstü taraftaki gibi büyük bir performans farkı yok yine de 4070 ortalama %10 daha performanslı oyunlarda. Verimlilik açısından 5060 tercih edileiblir.

@Benkogambit Bugün açtığınız 4. konu falan bu. Madem fikirlerimizi önemsemeyeceksiniz, neden konu açıp duruyorsunuz? Sayfa sayfa anlattık arkadaşlarla size.
Merhabalar hocam, sizin ve @TANTUNICIK hocamın tavsiyeleri üzerine zaten F16 alacağım. Bu konulara çok yabancı olduğum ve 8 sene boyunca lowend system ile oyun oynadığım için ilk güzel sistemim için takdir edersiniz ki heyecanlıyım, merak ediyorum. Rtx4070 in testlerde daha yüksek fps vermesi sadece kafamı karıştırmıştı, ama dlss4 ve sunduğu yeni teknolojiler ile aradaki farkı kapatması güzelmiş. Teşekkür ediyorum tekrardan size.