SMS gelmişti, bakayım dedim. Harbiden iyiymiş.
Detaylar
Kim cevapladı?Enpara'da ahiretten bile bedava para transferi yapabiliyorum, 6 aylık bedava için hesap açmaya pek de gerek yok sanki.
Blackraven
Üstün
6 ay vaadine kanıp geçmeyin, piyasadaki en kötü bankalardan biri olabilir; hem müşteriyi hem çalışanlarını sonuna kadar sömüren berbat bir banka.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Garanti, büyük bir banka olduğundan dolayı her şeyden komisyon alıyor. Döviz ve değerli madenlerde diğer bankalar dahi listeye alındığında onlardan daha yüksek makas farkı koyuyor. Genç birisinin ilk tercihi Garanti olmamalı bence.
Açıkçası çağ olarak geride kalmış bir arayüze sahip. Ayrıca QNB’den ayrıldıktan sonra da pek güven vermiyor, her an üstüne çökülebilir.Enpara'da ahiretten bile bedava para transferi yapabiliyorum, 6 aylık bedava için hesap açmaya pek de gerek yok sanki.
SMS gelmişti, bakayım dedim. Harbiden iyiymiş.
19 yaşındayım ilk kez kart çıkarmak istiyorum hesabı babama bağlayıp (ödemeleri yani) genç kart verirler mi? 3 bin TL falan limit yeterli maksat YouTube vs internet alışverişlerinde kullanmak.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Nedendir bilinmez şu aklıma geldi
Maksimum daki kampanyalar çok fazla gözümü boyuyor galiba. Banka konularına hiç hâkim değilim.
Maksimum daki kampanyalar çok fazla gözümü boyuyor galiba. Banka konularına hiç hâkim değilim.
Hakkımız olan bir şey neden kampanya ile veriliyor ki? Ayrıca, bence iyi bir banka değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-