Veira

Başarılı
Garanti Bonus Genç kredi kartına sahibim. 1.300 TL limitim var ve bu çok az. Herhangi bir yerde çalışmadığım için sanırım bu kadar düşük limit verildi. Kaç kere limit artırma talebinde bulunsam da reddedildi. Limiti artırmak için ne yapmalıyım? Yaşım 18 ve bu yıl mezunum. Şu an kredi kartını açmam daha iyi oldu diye düşünüyorum. Seneye üniversiteye gidince limit artmış olur mu?

Hesaba düzenli para girişleri yoksa limiti zor artırırlar.
Hesaba epey para giriş çıkışı oluyor. Mümkün olduğunca Garanti hesabıma para transfer etmeye çalışıyorum. Kredi kartıyla alışveriş yapıp ekstreye düştüğü an ödüyorum. Bunlar etkiliyordur sanırım. Karta 2 aydır sahibim.

Şubeden işlem yapınca internetten artmayan limitleri artırabiliyorlar. Denemeni öneririm.
Deneyeceğim, saolun.

Her salı günü ( kesin olmamakla birlikte ) Findeks ana uygulaması üzerinden kredi skorunu öğrenebiliyorsun.
Notun 1500 üstü olmalı, genel olarak her yerden olumlu sonuç alabilmek için.

Not: Her salı sürekli notuna bakmanı tavsiye etmem. Ben baktıkça sanki notum düşüyor gibi geldi.

Her salı günü ( kesin olmamakla birlikte ) Findeks ana uygulaması üzerinden kredi skorunu öğrenebiliyorsun.
Notun 1500 üstü olmalı, genel olarak her yerden olumlu sonuç alabilmek için.

Not: Her salı sürekli notuna bakmanı tavsiye etmem. Ben baktıkça sanki notum düşüyor gibi geldi.
Sadece salı günleri mi öğrenebiliyorum?

Evet, her salı ücretsiz findeks öğrenebiliyorsun.

Bir de ilk defa kullanırken 3 günlük premium üyelik veriyor
Genel olarak her şeyi görebiliyorsun

Garanti bonus genç kredi kartına sahibim. 1.300 TL limitim var ve bu çok az. Herhangi bir yerde çalışmadığım için sanırım bu kadar düşük limit verildi. Kaç kere limit artırma talebinde bulunsam da reddedildi. Limiti artırmak için ne yapmalıyım? Yaşım 18 ve bu yıl mezunum. Şu an kredi kartını açmam daha iyi oldu diye düşünüyorum. Seneye üniversiteye gidince limit artmış olur mu?

Bende mezunum 2. yılım kart limiti 2K veriyor daha yükselmiyor. Üniversite gidince (ablamdanda fark ettim) annda kredi limtlerini artırabiliyorsun. İşlem yap limit artar gibi bir şey yok limit 2k olmasına rağmen karttan ayda 7 8 k harcayıp kesilmeden öde harca şeklinde gidiyorum 1.5 yıldır hesabıma yaklaşık 1.8m fazla girip çıkmıştır yine de 2K limiti artırmıyorlar. Üniversite bekleyecen benim gibi :(

Bende mezunum 2. yılım kart limiti 2K veriyor daha yükselmiyor. Üniversite gidince (ablamdanda fark ettim) annda kredi limtlerini artırabiliyorsun. İşlem yap limit artar gibi bir şey yok limit 2k olmasına rağmen karttan ayda 7 8 k harcayıp kesilmeden öde harca şeklinde gidiyorum 1.5 yıldır hesabıma yaklaşık 1.8m fazla girip çıkmıştır yine de 2K limiti artırmıyorlar. Üniversite bekleyecen benim gibi :(
Üniversite veya bir işte çalıştığına dair belge dışında limit arttırmanın yolu yok sanırım dediğiniz gibi. Seneye kadar bekleyeceğiz mecbur 😀