Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sadece mağaza ödemelerinde veya online alışverişlerde geçerli diye biliyorum. Kullanamazsınız.Garanti BBVA bana 40 gün içinde kullanmam için 1.740 TL bakiye yükledi, bununla Google Play bakiyesi ya da Steam cüzdan gibi ödemeler yapmak istiyorum fakat bonusu nasıl kullanacağımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz bu konu hakkında?
Bonuslarınızı online alışverişlerinizde de kullanın!
Garanti Bonus puanlarınızı kullanabileceğiniz siteleri öğrenin, bonusunuzu en iyi şekilde harcayın ve internette nasıl kullanabileceğinizi keşfedin.
- Makaleler
- 5
Sadece mağaza ödemelerinde veya online alışverişlerde geçerli diye biliyorum. Kullanamazsınız.Garanti BBVA bana 40 gün içinde kullanmam için 1.740 TL bakiye yükledi, bununla Google Play bakiyesi ya da Steam cüzdan gibi ödemeler yapmak istiyorum fakat bonusu nasıl kullanacağımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz bu konu hakkında?
Garanti Bonus puanlarınızı kullanabileceğiniz siteleri öğrenin, bonusunuzu en iyi şekilde harcayın ve internette nasıl kullanabileceğinizi keşfedin.
Mienaki
Uzman
Biliyorum.
Sadece mağaza ödemelerinde veya online alışverişlerde geçerli diye biliyorum. Kullanamazsınız.
![]()
Garanti Bonus puanlarınızı kullanabileceğiniz siteleri öğrenin, bonusunuzu en iyi şekilde harcayın ve internette nasıl kullanabileceğinizi keşfedin.www.bonus.com.tr
- Makaleler
- 5
Geçerli olan sitelerden hediye kartı, bakiye alıp bu şekilde kullanabilirsiniz ancak.
Mienaki
Uzman
Geçerli olan sitelerden hediye kartı, bakiye alıp bu şekilde kullanabilirsiniz ancak.
GameSatış var bir tek istediğim gibi olan ve o da 1 aydır kapalıymış ya da Iyzico da geçerliymiş Iyzico ödeme seceneği olan epin siteleri de bırakabilirsin.
- Makaleler
- 5
Maalesef bilmiyorum, hocam. Attığım siteden kontrol edebilirsiniz.GameSatış var bir tek istediğim gibi olan ve o da 1 aydır kapalıymış ya da Iyzico da geçerliymiş Iyzico ödeme seceneği olan epin siteleri de bırakabilirsin.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-