Torukojin Kaneki
Başarılı
Merhaba, VESA aldım. Tilt mekanizması sertti, zorladım tak etti. Şimdi kutuya koydum garanti için, kabul ederler mi? Kutu kapanmıyor.
2024 ve sonrası bazı üretimlerde muhtemelen bir sorun var. Tilt özelliğinden kastı monitörün eğim açısı ise oradaki göbek yağlanmadığı için ses yapıyor.
Selam,
Tilt mekanizmasindan kastın monitörün eğim alanıysa bence hiç değişmekle uğraşma. Bu takirtinin çözümü, tilt alanindaki sekmanvari menteşe vidanin katı gres yağı ile yağlanması sadece. Bundan sonra normale gelecek, ürünü beğendiysen değiştirme yani. Bende de var aynısından, aynı sorun da vardı elbette.
2024 ve sonrası bazı üretimlerde muhtemelen bir sorun var. Tilt özelliğinden kastı monitörün eğim açısı ise oradaki göbek yağlanmadığı için ses yapıyor.
HocamSen bilirsin hocam. Masanın solu yerine arkasına taşıdığında sorun yine devam ederse bir sıkıntı vardır zaten. Ürünü genel olarak beğenmediysen 7 veya 14 gün iade hakkın var diye biliyorum. Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap.
Hocam zaten o alyan yuvasını, alyan ile sıkılan yeri zorladığım için böyle oldu. Nasıl yani? Bir de ürünü sökerken baktım elime yağ geldi falan.@pesimist34, göbekte alyan yuvası var. Karşı tarafı tutarak yuvayı gönderilen alyanla sık. En kötü vidası yuvaya oturmamıştır. Garantiyle uğraşma bunun için. Gerçekten çok basit, akşamüstü fotoğraflı bile gönderebilirim bunu sana.
O yuvanın içerisindeki vidanın karşısında da bir tane göbek var pul gibi kalın. Muhtemelen alyan vida onun içinden çıkmıştır. Orada çok basit bir sistem var, kirilacagini zannetmiyorum. Fotograflari yüklerim eve geçince. İade konusuna gelirsek, bu paketlemeyle olmaz Kaan'ın dediği gibi.Hocam zaten o alyan yuvasını, alyan ile sıkılan yeri zorladığım için böyle oldu. Nasıl yani? Bir de ürünü sökerken baktım elime yağ geldi falan.
Burayı döndürdükçe sıkılmıyorsa yalama olmuştur. Kutu açılımı videolarını izleyip aynı şekilde geri topla kapanması lazım o kutunun.Hocam zaten o alyan yuvasını, alyan ile sıkılan yeri zorladığım için böyle oldu. Nasıl yani? Bir de ürünü sökerken baktım elime yağ geldi falan.