seeraddar

Yetkin
Birkaç ürünümü garanti ye gönderdim. Ürünün durumunu sorunca 21 iş günü diyor, ben göndereli 10 iş günü olmuş. Sormak istediğim şey bunlar son güne mi kalıyor veya ortalama bir süre var mı?

Hangi firma olduğununa, yoğunluğuna, ürüne göre değişir. Benim Cuma günü servise kargolayıp Pazartesi günü değişim ürününün elime ulaştığı ürün de oldu 21 iş gününü bekleten hatta aşan ürünlerim de oldu. Tabi geneli son güne kadar bekler.

Genelde son güne kadar kalır ama ben arçeliğe tr kahve makinası vermiştim değişim için whatsapptan darlamıştım sürekli 14 gün yerine 4-5 günde falan değişim yaptılar hemen. Darlamayla çalışıyor bunlar yoksa emin ol garantiye verdiğin ürünün peşine düşmezsen öyle gider orada.

Birkaç ürünümü garanti ye gönderdim. Ürünün durumunu sorunca 21 iş günü diyor, ben göndereli 10 iş günü olmuş. Sormak istediğim şey bunlar son güne mi kalıyor veya ortalama bir süre var mı?
20 iş günü içerisinde tamir tamamlanmazsa malın yenisiyle değiştirilmesini veya ürün bedelini iade alabilirsiniz. Ürün ne zaman yetkili servise ulaştı?

20 iş günü içerisinde tamir tamamlanmazsa malın yenisiyle değiştirilmesini veya ürün bedelini iade alabilirsiniz. Ürün ne zaman yetkili servise ulaştı?

Ne zaman ulaştığı hakkında fikrim yok, sitede de gözükmüyor. Ama 10 iş günü olmuş, hafta sonları iş gününden sayılmıyormuş.

Cumartesi sayılır. O dediğiniz kamu görevlileri için geçerli. Kargo takip numarası vs almadınız mı?

Yok takip numarası alamadım, 3 kargo firmasıda vermedi. Sorduğum da "iadelerde takip kodu veremiyoruz" dedi. Bende çok üstünde durmadım. 4 Ocak cumartesi kargoya vermişim. 5 veya 6 Ocakta ulaşmış olmalı. Bugün 18 Ocak yani 10 iş günü ediyor. Beklemekten başka çarem yok gibi.

Yok takip numarası alamadım, 3 kargo firmasıda vermedi. Sorduğum da "iadelerde takip kodu veremiyoruz" dedi. Bende çok üstünde durmadım. 4 Ocak cumartesi kargoya vermişim. 5 veya 6 Ocakta ulaşmış olmalı. Bugün 18 Ocak yani 10 iş günü ediyor. Beklemekten başka çarem yok gibi.
Bi 10-11 iş günü sonra sıkıştırın adamları. Kargo firmaları bildiğiniz sizi kandırmış ben kaç defa iade ve garantiye yolladım hepsinde de takip numarası aldım gönderen olarak.

Kargoya verdiğiniz tarihten 1 ya da bilemediniz 2. gününde teslim olmuştur o ürün. Emin olmak isterseniz firmanın müşteri hizmetlerini arayıp teslim tarihi ve saatini öğrenebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: