Ethem Efe
Üstün
Olsun olsun, polis olsun daha güzel uğraşılır.
Ürün açılmamış kardeşim.
İnşallah bu adam gerçekten polis değildir. Böyle karakterlilere güvenliğimizi emanet ediyorsak işimiz çok yaş bizim.
Olsun olsun, polis olsun daha güzel uğraşılır.
Ürün açılmamış kardeşim.
İnşallah bu adam gerçekten polis değildir. Böyle karakterlilere güvenliğimizi emanet ediyorsak işimiz çok yaş bizim.
Görüştüm zaten, cevap verdikleri yok ki.Eki Görüntüle 261614
Yani böyle bir profili var telefonla doğrulanmış 7 yıllık üye 3 saat önce aktif ve 35 yorumu var. Gardops ile görüşün derim.
Vallahi dolap berbat bir yer. Ben kulaklık aldım, kargoda kayboldu. Paramı geri alabilmek için kırk takla attım. Müşteriyim bir de he; kargo firması kaybolduğunu kabul ediyor, bulamıyor. Ben uzun bir süre elimde olmayan bir ürün için para iademi bekledim.
Caner'in bana attığı görselde zaten daha önce parçaların birbiri ile birleştirildiği görülüyor. Yani, ürün için "Hiç yapılmadı" iddiası da kolpa.Görüştüm zaten, cevap verdikleri yok ki.
Ben de zaten yorumlara aldanıp aldım, 2 kere de sordum adama kapalı kutu mu diye.
Hem parçası eksik çıktı hem de paketleme yapmadığı için kutusu pestil olmuş. Hadi kutu neyse, zaten çok iyi durumda değildi ve bunu bilerek aldım ben ama bana ürünün açılıp kullanıldığını söylemedi, parça eksik çıkabilir demedi.
Bundan ne polisi olacak hocam polis adam ismini Scorpion1905 yapmaz bence.
Ürün açılmamış kardeşim.
Genelleme yapmak doğru olmaz. Dolap ayrı bir gezegen, ona bir şey diyemem.Şu ikinci el sitelerinde satıcılar da alıcılar da sorunlu gerçekten.