Makaleler
23
Bir saticidan urun almak icin anlastim. Dolap'tan satiyordu. Komisyon meselesi icin Instagram'dan konustuk. Gardrops'tan satabilecegini soyledi. Sahibinden Param Guvende'ye pek sicak bakmiyor haliyle. Sizce Gardrops'tan alisveris yapilir mi? Aliciyi koruyor mu?

@umut, @oki, kutulu PS3 oyunu alacagim. Dolap'tan olursa 3.500 TL'ye alabiliyorum. Gardrops'tan 2.700'e kadar indirebildim. Ne diyorsunuz?
Aliciyi koruduguna dair bir seyler duymustum. Ben gardropstan genellikle direkt uygulama ilanindan ve uygulama disinda anlasip uygulamadan alinacak sekilde kiyafet aldim. Saticinin supheli tavirlari vesaire yoksa, ilanda aciklamaya veya isme 'iade yoktur' tarzi seyler yazmadiysa ve kutuyu acarken videoya alirsan sikintili bir durum olsa bile kolayca hakkini arayabilirsin.

Aliciyi koruduguna dair bir seyler duymustum. Ben gardropstan genellikle direkt uygulama ilanindan ve uygulama disinda anlasip uygulamadan alinacak sekilde kiyafet aldim. Saticinin supheli tavirlari vesaire yoksa, ilanda aciklamaya veya isme 'iade yoktur' tarzi seyler yazmadiysa ve kutuyu acarken videoya alirsan sikintili bir durum olsa bile kolayca hakkini arayabilirsin.
Iadesiz satistir yazmis.

Ben nedense buna benzer bir olayi ve dolandirilma muhabbetini hatirliyor gibiyim.

Bu konu olabilir mi? Ben de görmüştüm bu konuyu.