Bu ilanı gördüm ve WhatsApp'tan sormak istedim. Bilgisayarların hepsinde ufak tefek kırık dökükler var ama sorun bu değil. Anlamadığım şey, birisi neden sadece bunu ilana koyar? Neden elinde hepsi hafif kırık dökük ama çalışan X230’lar olur? Hem de 20 tane. Garip geliyor bana. Hani bir iş yerinin eski laptopları diyeceğim ama bunlar neden böyle? Hepsinin kasalarında sıkıntı var. 2012’den kalma bir bilgisayardan, hepsinin kasası benzer durumda olacak şekilde 20 tanesinin bir yerde toplanması garibime gitti. Çünkü bana atılan fotoğraflarda laptopların hepsi evin içindeydi.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ram-guvende-ile-satis-mevcut-1254774207/detay

@klaizee , @Demorlius hepsinin kasasında kırık dökükler var içerisinde olmasa bile. Bir iş yeri bilgisayarı ya da teşhir ürün olsaydı hepsinin bu kadar hasarlı olacağını sanmıyorum. Bilmiyorum alınca başıma bir iş çıkmasını veya çok uğraşmak istemiyorum daha önceden ikinci el ürün almadım çünkü. Sıkıntısı olursa sanırım zaten Param Güvende ile iade edebiliyorum ama yine de dediğim gibi bilgisayar dışında başka bi sorun çıkar mı sizce

@klaizee , @Demorlius hepsinin kasasında kırık dökükler var içerisinde olmasa bile. Bir iş yeri bilgisayarı ya da teşhir ürün olsaydı hepsinin bu kadar hasarlı olacağını sanmıyorum. Bilmiyorum alınca başıma bir iş çıkmasını veya çok uğraşmak istemiyorum daha önceden ikinci el ürün almadım çünkü. Sıkıntısı olursa sanırım zaten Param Güvende ile iade edebiliyorum ama yine de dediğim gibi bilgisayar dışında başka bi sorun çıkar mı sizce
İş yeri kapatacaktır ve sistemleri toplu satmıştır, genelde böyle toplu ürün satılıyor. Alınca başına bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sadece ne aldığını bilerek al, sorunu vs. var mı her şeyi öğren.

Başlıkta "Param Güvende" olacağı yazıyor fakat yorumlarda satıcı "Param Güvende" kullanmıyorum demiş. 🤔

Screenshot_2025-07-21-19-28-06-632_com.sahibinden-edit.webp

Son düzenleyen: Moderatör: