Hicabii

Çalışkan
Öncelikle merhaba. Uzun süredir tekrardan Linux'a geçmeyi düşünüyordum. Sonunda geçtim de. GoodbyeDPI alternatifi olarak Zapret'i indirdim ve rehbere göre kurulum adımlarını gerçekleştirdim ama çalışmadı. Tekrar tekrar silip yükleyerek denedim yine de olmadı. Son çare foruma danışmak kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

(Laptopta Wi-Fi üzerinden kullanıyorum. OS: Garuda linux)

Browserleaks.com/dns testini yaptın mı hocam? Bir de sudo systemctl status zapret ekranını atar mısın?

Browserleaks.com/dns testini yaptın mı hocam? Bir de sudo systemctl status zapret ekranını atar mısın?
Şuan sistemimden kaldırdım. Tavsiye ettiğiniz bir rehber varsa oradan takip ederek denerim. Olmazsa size status ekranını atarım. Zaten genelde active oluyor zapret çalışıyor ama işe yaramıyor.

Zapret içinde test scripti var, onu çalıştırıp sonucu yapay zekaya at, bu test sonuçlarına göre config dosyası oluştur de. Her yöntem her İSS’de çalışmaz.

Kendi rehberimi tavsiye edebilirim. Zaten buna baktıysanız başka bilmiyorum.

1753295191387.webp

Sizin rehberi kullandım. Halen çalışmıyor.

Zapret içinde test scripti var, onu çalıştırıp sonucu yapay zekaya at, bu test sonuçlarına göre config dosyası oluştur de. Her yöntem her İSS’de çalışmaz.
Ben göremedim hocam. Hangisi olduğunu söylerseniz sevinirim. blockcheck.sh diyorsanız onu denedim zaten olmadı.