TPWS kullanmışsın. NFQWS kullan videodaki gibi.
Hocam NFQWS seçtim ve çalışan metodları ekledim. 3-4 defa denedim. TPWS'te kullandım NFQWS'te. Şuan NFQWS yaptım yinede olmadı.

Ne gibi sorunlar veriyor bende zor kurdum zapreti bir süre sonra çözdüm kendi kendime 1 hafta oldu Linux'a geçeli.
Sorunlar bilsem düzelteceğim. Sorun yok gibi ama yinede olmuyor. Yani zapret çalışıyor ama işe yaramıyor.

Merhaba https://keift.gitbook.io/blog/linux/install-zapret buradan yardım alabilirsiniz sırasıyla yapın lütfen kafanıza takılan bir şey varsa söyleyin.

Hocam bunu tekrar bir deneyeyim dedim. 4 gündür izlemediğim video aramadığım rehber kalmadı. Şaka gibi bu işe yaradı. Galiba kaçırdığım noktalar olmuş veya eksik yazılımlar vardı. Çok çok sağ olun hocam. Yardımcı olan @relax @alimali @Sensei hocalarıma teker teker teşekkür ediyorum.

Ne gibi sorunlar veriyor bende zor kurdum zapreti bir süre sonra çözdüm kendi kendime 1 hafta oldu Linux'a geçeli.

Son bir sorum olacak hocam. PC'yi her aç kapa yaptığımızda elle başlatmamız gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Hocam nfqws seçtim ve çalışan metodları ekledim. 3-4 defa denedim. Tpws'te kullandım Nfqws'te. Şu an nfqws yaptım yine de olmadı.

Sorunlar bilsem düzelteceğim. Sorun yok gibi ama yine de olmuyor. Yani zapret çalışıyor ama işe yaramıyor.

Hocam bunu tekrar bir deneyeyim dedim. 4 gündür izlemediğim video aramadığım rehber kalmadı. Şaka gibi bu işe yaradı. Galiba kaçırdığım noktalar olmuş veya eksik yazılımlar vardı. Çok çok sağ olun hocam. Yardımcı olan @relax @alimali @Sensei hocalarıma teker teker teşekkür ediyorum.

Son bir sorum olacak hocam. PC'yi her aç kapa yaptığımızda elle başlatmamız gerekiyor mu?

Hayır kendi kendine başlatıyor zaten, ben sadece dokümanda yapılan şeyleri yaptım hata verdiğinde ChatGPT'den yardım aldım.