Gasp edilmeye çalışıldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1449
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 478
Maalesef bende Adana'da yaşıyorum AVM de güvenlik namına bir şey yok, ben geçerken makine ötüyor ama hiç kontrol vesaire etmiyorlar. Geçmiş olsun bu hırtlara arkanızı dönerek en iyi cevabı vermişsiniz.

Esas 01'de böyle bir olay olmasına şaşırdım açıkçası, arada sırada gidiyorum çok öyle keko ile filan karşılaşmadım. Optimumdan iyidir bence.

Hocam maalesef kekolar esasıda keşfetti önceleri çok yoktu bu aralar yeni yeni keşfetmeye başlamışlar umarım soyları tükenir.

O sen miydin lan neyse şaka maka esas01 AVM de özellikle 21 altyısanız çok ailenizin yanından ayrılmayın size M1 Adana AVM önerebilirim en tehlikeli AVMlerde 1 optimum 2 esas bende dikkat edin ekstradan biz okul ile gittiğimiz halde bize de bıçak çektiler direk güvenlik müdahale etti sizde güvenliğe şikayet edin böyle bir şey yaşandığında.

İşimiz zor, İstanbul'da da çok var bunlardan. Her gun bela oluyorlar, en son canımı sıkan birisini adamakıllı dovecegim.

Büyük şehirler yaşanacak gibi değil. Hele İstanbul, İzmir, Adana, Bursa gibi sanayi ve iş cok olduğu için her türden insan bulunuyor bu şehirlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük şehirler yaşanacak gibi değil. Hele İstanbul, İzmir, Adana, Bursa gibi sanayi ve iş cok olduğu için her türden insan bulunuyor bu şehirlerde.
Doğulular gelmeseydi çok iyiydi. Zaten Adana’nın nüfusunun yarısını Türkmenler diğer yarısını da Nusayriler oluşturuyor yerli Adana milleti medeniyet görmüş. Doğudan gelenler mahvetti gizelim şehrimi.

Toplu alanlarda cebinden çıkarma. Fark etmişsin, ya dalgınlığına gelseydi giderdi telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…