Maalesef bende Adana'da yaşıyorum AVM de güvenlik namına bir şey yok, ben geçerken makine ötüyor ama hiç kontrol vesaire etmiyorlar. Geçmiş olsun bu hırtlara arkanızı dönerek en iyi cevabı vermişsiniz.

Esas 01'de böyle bir olay olmasına şaşırdım açıkçası, arada sırada gidiyorum çok öyle keko ile filan karşılaşmadım. Optimumdan iyidir bence.

Hocam maalesef kekolar esasıda keşfetti önceleri çok yoktu bu aralar yeni yeni keşfetmeye başlamışlar umarım soyları tükenir.

Adana esas AVM'deyiz. Bir şey bakmaya geldik. Ailemleydim. İzin aldım, onlar başka bir yerdeydi. Ben Lufian'a parlak mont bakmaya gidecektim. Yoruldum, iki dakika duvara yaslanayım dedim, telefonla oynamaya başladım. Birkaç saniye sonra ikisi de benim yaşlarımda benden kısa boylu iki tane çocuk geldi. İkisi de parlak montlu tas kafalı çocuktu. Biri telefonu alır gibi yaptı, gördüğümü görünce vazgeçip yanıma yaklaştı ve "telefonunun modeli nedir genç, inceleyeceğim." dedi. Ben de iPhone 15 dedim. Sonra öbürü bir dal sigaran var mı dedi ben de yok dedim. Korktum, mağazaya girdim. İkisi de yoluna yürümeye başladı. Birisi arkasına dönüp "bana söylersen s**m." dedi, bıçağını gösterdi. Arkama bakmadan girdim. Şu an soğuk terler döküyorum.

O sen miydin lan neyse şaka maka esas01 AVM de özellikle 21 altyısanız çok ailenizin yanından ayrılmayın size M1 Adana AVM önerebilirim en tehlikeli AVMlerde 1 optimum 2 esas bende dikkat edin ekstradan biz okul ile gittiğimiz halde bize de bıçak çektiler direk güvenlik müdahale etti sizde güvenliğe şikayet edin böyle bir şey yaşandığında.

Büyük şehirler yaşanacak gibi değil. Hele İstanbul, İzmir, Adana, Bursa gibi sanayi ve iş cok olduğu için her türden insan bulunuyor bu şehirlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük şehirler yaşanacak gibi değil. Hele İstanbul, İzmir, Adana, Bursa gibi sanayi ve iş cok olduğu için her türden insan bulunuyor bu şehirlerde.
Doğulular gelmeseydi çok iyiydi. Zaten Adana’nın nüfusunun yarısını Türkmenler diğer yarısını da Nusayriler oluşturuyor yerli Adana milleti medeniyet görmüş. Doğudan gelenler mahvetti gizelim şehrimi.