Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.429 Yer Haddonfield, Illinois 4 Ocak 2025 #1 Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 4 Ocak 2025 #2 Zamanımı boşa harcamış oldum.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.643 Çözümler 14 Beğeniler 7.769 4 Ocak 2025 #3 Michael MYERS dedi: Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aşırı konuşulduktan sonra izlemeyi tercih edenlerdenim, şu anki konuşulanlardan sonra yapılacak çoğu yorum subjektif olur.
Michael MYERS dedi: Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aşırı konuşulduktan sonra izlemeyi tercih edenlerdenim, şu anki konuşulanlardan sonra yapılacak çoğu yorum subjektif olur.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 4 Ocak 2025 #4 Michael MYERS dedi: Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Türkiye dizi kalitesine göre gayet iyi bir dizi.
Michael MYERS dedi: Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Türkiye dizi kalitesine göre gayet iyi bir dizi.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 4 Ocak 2025 #5 Michael MYERS dedi: Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İzleyecektim ama siyasi bir yola düşünce vazgeçtim.
Michael MYERS dedi: Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İzleyecektim ama siyasi bir yola düşünce vazgeçtim.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.429 Yer Haddonfield, Illinois 4 Ocak 2025 #6 Hans dedi: İzleyecektim ama siyasi bir yola düşünce vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... İşte bu gözle bakmamak gerekiyor. Bırakın insanlar yorumlarını yapsın. Siz de izleyip kendi yorumunuzu yapın.
Hans dedi: İzleyecektim ama siyasi bir yola düşünce vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... İşte bu gözle bakmamak gerekiyor. Bırakın insanlar yorumlarını yapsın. Siz de izleyip kendi yorumunuzu yapın.
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.596 4 Ocak 2025 #7 Hans dedi: İzleyecektim ama siyasi bir yola düşünce vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ayıptır söylemesi cahille cahil olunmaz. Merve Safa da kim oluyor ki onun yüzünden izlemek istediğim bir şeyden vazgeçeceğim.
Hans dedi: İzleyecektim ama siyasi bir yola düşünce vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ayıptır söylemesi cahille cahil olunmaz. Merve Safa da kim oluyor ki onun yüzünden izlemek istediğim bir şeyden vazgeçeceğim.
Sovnarkom Çalışkan Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 32 4 Ocak 2025 #8 Dizi, koca bir AKP propagandası. Fazla söze lüzum yok.
H HayattYordu Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 247 Beğeniler 104 4 Ocak 2025 #9 Çok fazla boş konuşmalar vardı bizimkiler bakarken 2 bölüm bakmıştım ama sıkmıştı.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.949 Çözümler 16 Beğeniler 8.202 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 4 Ocak 2025 #10 Bildiğin propaganda dizisi. Zaten ne komik ne dramatik özellikle "laik cenazesi" sekansı bildiğiniz cringefestti. Bunu izleyeceğinize birkaç bölüm Two Broke Girls izleyin bari gözünüz güzellik görür.
Bildiğin propaganda dizisi. Zaten ne komik ne dramatik özellikle "laik cenazesi" sekansı bildiğiniz cringefestti. Bunu izleyeceğinize birkaç bölüm Two Broke Girls izleyin bari gözünüz güzellik görür.