Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Zamanımı boşa harcamış oldum.
SF26
Üstün
Aşırı konuşulduktan sonra izlemeyi tercih edenlerdenim, şu anki konuşulanlardan sonra yapılacak çoğu yorum subjektif olur.Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
gustavo
Üstün
Şahsen inancınız ne olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir dizi. İlk defa bir dizide gözüm doldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Türkiye dizi kalitesine göre gayet iyi bir dizi.
- Makaleler
- 1
İzleyecektim ama siyasi bir yola düşünce vazgeçtim.
İşte bu gözle bakmamak gerekiyor. Bırakın insanlar yorumlarını yapsın. Siz de izleyip kendi yorumunuzu yapın.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ayıptır söylemesi cahille cahil olunmaz. Merve Safa da kim oluyor ki onun yüzünden izlemek istediğim bir şeyden vazgeçeceğim.
HayattYordu
Uzman
Çok fazla boş konuşmalar vardı bizimkiler bakarken 2 bölüm bakmıştım ama sıkmıştı.
Blackraven
Üstün
Bildiğin propaganda dizisi. Zaten ne komik ne dramatik özellikle "laik cenazesi" sekansı bildiğiniz cringefestti. Bunu izleyeceğinize birkaç bölüm Two Broke Girls izleyin bari gözünüz güzellik görür.