Custom ROM [Gayri Resmi] Galaxy T500 crDroid 10.7 Android 14

Eline sağlık gapps dahil mi lineageos 15 kurdum(22.2) ama saat yanlış ve istediğim gibi akıcı değil seninkini deneyeceğim.

@Heribert Yavuz hocam selam, aynı cihaza LineageOS 23 kurmuştum ve başlıca sorunlar şöyleydi strong integrity maalesef yoktu dolayısıyla bazı uygulamalar bu cihaza yükleyemezsiniz diyordu bazı APK'lar açılmıyordu açılsa bile atıyordu (GTA SA gibi Magisk ile deny yapmama rağmen devam etti) en önemlisi benim için bu cihaz 32 GB ve 128'lik SD kartım ile stock ROM'da her oyunu uygulamayı taşıyabiliyorum ama LineageOS'da bu yoktu (ayarlar uygulamalar depolama (dahili depolama) SD karta taşı falan yok (geliştirici seçeneklerinden harici diske zorla ve birkaç Magisk modülü denedim ama nafile) sizden ricam bu saydığım sorunlar crDroid sizin derlemeniz de var mı lütfen yanıtlarsanız sevinirim ayrıca şu an stock romumdayım arayüz hiç hoşuma gitmese de en azından SD kart ve uygulamalar çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…