Eline sağlık gapps dahil mi lineageos 15 kurdum(22.2) ama saat yanlış ve istediğim gibi akıcı değil seninkini deneyeceğim.Eki Görüntüle 75437
Cihazınız ile alakalı sorun olması durumunda Heribert Yavuz Sorumluluk kabul etmez.
ROM derleme tarihi: 2024/08/18
Güncel repolar ile derlenmiştir.
Özellikler: crdroid_features/README.mkdn at 14.0 · crdroidandroid/crdroid_features
Çalışanlar.
MTP dışında problem rastlanmadı.
Problemler.
Kaynak kullanımı fazla.
Ekran görüntüleri.
Eki Görüntüle 75439
Eki Görüntüle 75440
Eki Görüntüle 75441
Kaynak kodu: GitHub - crdroidandroid/android: Build crDroid and some general information
Cihaz ağacı: GitHub - HeribertYavuz/android_device_samsung_gta4lwifi: Device Tree for Samsung Galaxy Tab A7 | T500 (gta4lwifi)
İndirme linki: gta4lwifi - Google Drive
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Eline sağlık GApps dahil mi LineageOS 15 kurdum(22.2) ama saat yanlış ve istediğim gibi akıcı değil seninkini deneyeceğim.
Vanilla'dır. Kurulumu yaparken Wi-Fi'ya bağla gmt dmt arasında farklılık olmuş olabilir.
Senin romda da aynı hata birde bootloader unlock mesajini kapatamiyor muyuz açılıştaki?Vanilla'dır. Kurulumu yaparken Wi-Fi'ya bağla gmt dmt arasında farklılık olmuş olabilir.
Gapps ne önerirsin?
- Makaleler
- 9
Senin ROM'da da aynı hata bir de Bootloader unlock mesajini kapatamiyor muyuz açılıştaki?
GApps ne önerirsin?
Görsel olarak var o kapatilmiyor.
Teşekkürler xda üzerinde senin twrp linki çalışmıyor haberin olsun.
Tab a7 için.
Birde gapps nikgapps kurdum ama sürekli twrp atıyordu ve mtp yazdığın gibi çalışmıyordu mecbur lineageos geçtim.
Tazca
Çalışkan
@Heribert Yavuz hocam selam, aynı cihaza LineageOS 23 kurmuştum ve başlıca sorunlar şöyleydi strong integrity maalesef yoktu dolayısıyla bazı uygulamalar bu cihaza yükleyemezsiniz diyordu bazı APK'lar açılmıyordu açılsa bile atıyordu (GTA SA gibi Magisk ile deny yapmama rağmen devam etti) en önemlisi benim için bu cihaz 32 GB ve 128'lik SD kartım ile stock ROM'da her oyunu uygulamayı taşıyabiliyorum ama LineageOS'da bu yoktu (ayarlar uygulamalar depolama (dahili depolama) SD karta taşı falan yok (geliştirici seçeneklerinden harici diske zorla ve birkaç Magisk modülü denedim ama nafile) sizden ricam bu saydığım sorunlar crDroid sizin derlemeniz de var mı lütfen yanıtlarsanız sevinirim ayrıca şu an stock romumdayım arayüz hiç hoşuma gitmese de en azından SD kart ve uygulamalar çalışıyor.