995

Uzman
images.webp

Trugo şarj istasyonunda şarj olduğu esnada yanmaya başlayan TOGG birden alev aldı değerli hocalarım. Sebebi henüz bilinmeyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü. Neyse ki değerli hocalarım can kaybı veya yaralanan olmaması sevindirici.

images (1).webp

Olaydan görüntüler gelmeye devam ediyor sevgili hocalarım. Bu olay hem korkuttu hem endişelendirdi.

Video olarak henüz YouTube yüklenmemiş fakat Gaziantep doğuş Gazetesin'de Video'ya rastladım bir tıkla Video'ya gidebilirsiniz değerli hocalarım;

Haber kaynakları;

Pek çok elektrikli aracın bu tarzda haberini görmüştüm. Seri hatasından ziyade araç kaynaklı olduğunu düşünüyorum, geçmiş olsun.

Tesla Fire: Digital record of Tesla fire incidents

Ne kadar siyasi bir reklam olarak kullanılsa bile ülkenin bir başarısıdır bu. Yukarıya bıraktığım linkten bütün Tesla yangınlarına bakabilirsin.

Markayı desteklemez, kötülersek bu işin sonu Devrim'e döner.

1715111508908.webp

Bu listeye baktığın zaman ilk yangınlı Tesla kazası aracın çıkışından (2012) 1 sene sonra olmuş ve toplamda 232 kazada 83 kişi olmuş.

Ne kadar siyasi bir reklam olarak kullanılsa bile ülkenin bir başarısıdır bu. Yukarıya bıraktığım linkten bütün Tesla yangınlarına bakabilirsin.

Eki Görüntüle 44245
Bu listeye baktığın zaman ilk yangınlı Tesla kazası aracın çıkışından (2012) 1 sene sonra olmuş ve toplamda 232 kazada 83 kişi olmuş.
Bunu başarı olarak görmek bunu yapanları başarılı kılar. Bunlar ne yapıyorsa yanlıştır ve göz boyamadır.

Bunu başarı olarak görmek bunu yapanları başarılı kılar. Bunlar ne yapıyorsa yanlıştır ve göz boyamadır.

Bak arkadaşım, ben reklam yaptıklarını kabul ediyorum ve doğru bulmuyorum ancak sırf böyle bir şey yüzünden de projenin çöpe atılmaması, karalanmamasını söylüyorum. Ayrıca kurduğun cümle aşırı seviyede saçma. Şimdi adamların yaptığı doğru şeylerde var. Bunları sırf siyasi görüşün yüzünden görmezden gelmek aşırı saçma. Ha bu kişilerin yaptığı yanlışlarda var.

Bak arkadaşım, ben reklam yaptıklarını kabul ediyorum ve doğru bulmuyorum ancak sırf böyle bir şey yüzünden de projenin çöpe atılmaması, karalanmamasını söylüyorum. Ayrıca kurduğun cümle aşırı seviyede saçma. Şimdi adamların yaptığı doğru şeylerde var. Bunları sırf siyasi görüşün yüzünden görmezden gelmek aşırı saçma. Ha bu kişilerin yaptığı yanlışlarda var.
Bunların yaptığı doğru sadece kendi çıkarları için olur. Ne inşa etseler çok daha büyük maliyetlere yandaşlarına inşa ettirirler. Liyakatsiz adamları her yere doldururlar. Asla iyi bir işleri olmaz sadece çıkarları olur. Özellikle son cümlen utangaç akpli olduğunu çok belli ediyor.

Eki Görüntüle 44245
Bana ne Tesla'dan? Ben Tesla guzellemesi falan yapmadim. TOGG'a toz kondurmamak icin Tesla camurlamasi yapmayin.

Destekleriz desteklemesine de, biz niye fiyatini zerre hak etmedigi, ureten muhendislerin aerodinamik yasalarindan bihaber oldugu, kafanin tavana carptigi at gibi olan arabayi destekleyelim ki? Fiyati da balon (guya yerli :D), kendisi de balon.