apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 18 Yer Mersin 16 Mart 2026 #1 Yarın Gaziantep'e gideceğim, gitmişken baklava yemek istiyorum. Sizce en iyi baklavayı yapan yerler nereleri? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2026
Yarın Gaziantep'e gideceğim, gitmişken baklava yemek istiyorum. Sizce en iyi baklavayı yapan yerler nereleri?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 16 Mart 2026 #2 Koçak, İmam Çağdaş ve Güllüoğlu'na bakın.
La Grande Aquila Uzman Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 95 16 Mart 2026 #3 apn0s dedi: Yarın Gaziantep'e gideceğim, gitmişken baklava yemek istiyorum. Sizce en iyi baklavayı yapan yerler nereleri? Genişletmek için tıkla... Koçak Baklava, İmam Çağdaş bu ikisini biliyorum. Koçak Baklava yeni olmasına rağmen iyi lezzeti vardır.
apn0s dedi: Yarın Gaziantep'e gideceğim, gitmişken baklava yemek istiyorum. Sizce en iyi baklavayı yapan yerler nereleri? Genişletmek için tıkla... Koçak Baklava, İmam Çağdaş bu ikisini biliyorum. Koçak Baklava yeni olmasına rağmen iyi lezzeti vardır.
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 16 Mart 2026 #4 Koçak'a gidebilirsin. En son 2 sene önce Çelebioğulları vardı, orayı da beğenmiştim.
KS KS apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 18 Yer Mersin 16 Mart 2026 #5 Toby Fox dedi: Koçak, imam çağdaş ve güllüoğlu'na bakın. Genişletmek için tıkla... La Grande Aquila dedi: Koçak baklava, imam çağdaş bu ikisini biliyorum. Koçak baklava yeni olmasına rağmen iyi lezzeti vardır. Genişletmek için tıkla... YASEDEM dedi: Koçak'a gidebilirsin. En son 2 sene önce çelebioğulları vardı, orayı da beğenmiştim. Genişletmek için tıkla... Koçak baklavayı deneyeceğim, çoğu kişi önermişti denedikten sonra paylaşırım tekrardan. İyi sosyaller.
Toby Fox dedi: Koçak, imam çağdaş ve güllüoğlu'na bakın. Genişletmek için tıkla... La Grande Aquila dedi: Koçak baklava, imam çağdaş bu ikisini biliyorum. Koçak baklava yeni olmasına rağmen iyi lezzeti vardır. Genişletmek için tıkla... YASEDEM dedi: Koçak'a gidebilirsin. En son 2 sene önce çelebioğulları vardı, orayı da beğenmiştim. Genişletmek için tıkla... Koçak baklavayı deneyeceğim, çoğu kişi önermişti denedikten sonra paylaşırım tekrardan. İyi sosyaller.
Teacher80 Uzman Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 518 Çözümler 4 Beğeniler 346 16 Mart 2026 #6 Normal tereyağlı baklavaya ek olarak midye baklava ve şöbiyet de öneririm. Karışık tabakta bu üçünü de tadabilirsin.
Normal tereyağlı baklavaya ek olarak midye baklava ve şöbiyet de öneririm. Karışık tabakta bu üçünü de tadabilirsin.
ysffbulut Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 476 Çözümler 2 Beğeniler 298 16 Mart 2026 #7 Hamido, Cumba, Koçak, İmam Çağdaş vs vs. Kötü baklava yapan azdır zaten.
KS KS apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 18 Yer Mersin 13 Nisan 2026 #8 Hem koçak hem de imam çağdaşa gittim. İmam çağdaş koçak ın baklavasına göre daha kuru, ben koçak ı tercih ederim iyi sosyaller.
Hem koçak hem de imam çağdaşa gittim. İmam çağdaş koçak ın baklavasına göre daha kuru, ben koçak ı tercih ederim iyi sosyaller.