apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 18 Yer Mersin 16 Mart 2026 #1 Yarın Gaziantep'e gideceğim, gitmişken baklava yemek istiyorum. Sizce en iyi baklavayı yapan yerler nereleri? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2026
Yarın Gaziantep'e gideceğim, gitmişken baklava yemek istiyorum. Sizce en iyi baklavayı yapan yerler nereleri?
Rhodes 70 Seçkin Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.280 Çözümler 169 Beğeniler 13.725 Yer United Kingdom 16 Mart 2026 #2 Koçak, İmam Çağdaş ve Güllüoğlu'na bakın.
La Grande Aquila 69 Başarılı Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 223 Beğeniler 161 16 Mart 2026 #3 apn0s dedi: Yarın Gaziantep'e gideceğim, gitmişken baklava yemek istiyorum. Sizce en iyi baklavayı yapan yerler nereleri? Genişletmek için tıkla... Koçak Baklava, İmam Çağdaş bu ikisini biliyorum. Koçak Baklava yeni olmasına rağmen iyi lezzeti vardır.
apn0s dedi: Yarın Gaziantep'e gideceğim, gitmişken baklava yemek istiyorum. Sizce en iyi baklavayı yapan yerler nereleri? Genişletmek için tıkla... Koçak Baklava, İmam Çağdaş bu ikisini biliyorum. Koçak Baklava yeni olmasına rağmen iyi lezzeti vardır.
Nikki Freeman 70 Başarılı Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.024 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 818 Yer California 16 Mart 2026 #4 Koçak'a gidebilirsin. En son 2 sene önce Çelebioğulları vardı, orayı da beğenmiştim.
KS KS apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 18 Yer Mersin 16 Mart 2026 #5 Rhodes dedi: Koçak, imam çağdaş ve güllüoğlu'na bakın. Genişletmek için tıkla... La Grande Aquila dedi: Koçak baklava, imam çağdaş bu ikisini biliyorum. Koçak baklava yeni olmasına rağmen iyi lezzeti vardır. Genişletmek için tıkla... Nikki Freeman dedi: Koçak'a gidebilirsin. En son 2 sene önce çelebioğulları vardı, orayı da beğenmiştim. Genişletmek için tıkla... Koçak baklavayı deneyeceğim, çoğu kişi önermişti denedikten sonra paylaşırım tekrardan. İyi sosyaller.
Rhodes dedi: Koçak, imam çağdaş ve güllüoğlu'na bakın. Genişletmek için tıkla... La Grande Aquila dedi: Koçak baklava, imam çağdaş bu ikisini biliyorum. Koçak baklava yeni olmasına rağmen iyi lezzeti vardır. Genişletmek için tıkla... Nikki Freeman dedi: Koçak'a gidebilirsin. En son 2 sene önce çelebioğulları vardı, orayı da beğenmiştim. Genişletmek için tıkla... Koçak baklavayı deneyeceğim, çoğu kişi önermişti denedikten sonra paylaşırım tekrardan. İyi sosyaller.
Teacher80 1 Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 540 Çözümler 4 Beğeniler 367 16 Mart 2026 #6 Normal tereyağlı baklavaya ek olarak midye baklava ve şöbiyet de öneririm. Karışık tabakta bu üçünü de tadabilirsin.
Normal tereyağlı baklavaya ek olarak midye baklava ve şöbiyet de öneririm. Karışık tabakta bu üçünü de tadabilirsin.
ysffbulut 15 Üstün Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 578 Çözümler 2 Beğeniler 372 16 Mart 2026 #7 Hamido, Cumba, Koçak, İmam Çağdaş vs vs. Kötü baklava yapan azdır zaten.
KS KS apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 18 Yer Mersin 13 Nisan 2026 #8 Hem koçak hem de imam çağdaşa gittim. İmam çağdaş koçak ın baklavasına göre daha kuru, ben koçak ı tercih ederim iyi sosyaller.
Hem koçak hem de imam çağdaşa gittim. İmam çağdaş koçak ın baklavasına göre daha kuru, ben koçak ı tercih ederim iyi sosyaller.