Aa malum forumun dolandırıcısı da buradaymış :rofl:

İşgalci siyonistler; Han Yunus, Seryat, Zevayide ve Refah'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bölgeyi vurdu.

Ammar Kızılçınar.

İşgalci siyonistler; Han Yunus, Seryat, Zevayide ve Refah'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bölgeyi vurdu. Gazze'de şehit sayısı 21 Bini geçti.

Barbar saldırılarda çok sayıda Filistinli Müslüman Şehit oldu, onlarcası yaralandı.

Siyonist rejimin son saldırılarında 200'den fazla Filistinli katledilirken 300'den fazla Filistinli de yaralandı.

İsrail'den ne bekliyorsunuz?

İsrail ermeni soykırımını kabul etmedi. Karabağda Azerbaycan'ı desteklediler filistin ise tam tersini yaptı ülkeler çıkarına bakar duygusal bakmaz.

Ben geçmişten bahsetmiyorum, şu an bile İsrail'in bizim devletimize karşı yaptığı açıklamalara bakın diyorum... Filistini işgal edince İsrail rahat durmaz.

Yarın bir gün İsrail bizim kapımıza geldiğinde başka sorunlarla ilgileniriz herhalde hocam. İsrail'in Türkiye hakkında düşüncelerine bakmalısınız.
Filistin ile Israil benim gözümde farksız.

Ben geçmişten bahsetmiyorum, şu an bile İsrail'in bizim devletimize karşı yaptığı açıklamalara bakın diyorum... Filistini işgal edince İsrail rahat durmaz.
Geçmiş değil. Karabağ güncel cephe sayılır.

İleride Amerika'nın bize yapmaya çalışacağının özetini izliyorsun orada, sende yaşadığında görürsün.

Sen bunu yazdın ya şimdi de Erdoğan Twit atmış derhal yaptırım uyguluyoruz diye :rofl:

Sizin kendi çapınızda kahve icmemeniz, kola icmemeniz kimsenin umrunda değil. Hadi buyur, zorla Reisini de yapsın bunları. Bana niye atıyorsun? Ben mi yönetiyorum ülkeyi? AKP binasının önünde aç bu videoyu hadi. Bursa Sehrekustu meydanında var bi’ binası mesela. Hadi erkeksen orada yap bunu?

Ne düşünüyorsunuz İsrail Orta Doğu'yu toplayıp Türkiye'nin topraklarına gözmü dikecek?
Türkiye NATO ülkesi kafası esen her ülkeye savaş ilan etsin o zaman.

Benim için taraf önemli değil. Çocukların ve kadınların katledilmesi yapılmaması gereken ve şımarık bir devletin yaptığı bir katliamdır. Ancak Filistin devleti bu savaşta haksızdır.