Ne yapalım o zaman İsrail'e savaş mı açalım dediğim gibi ülkeler çıkarına bakar duygusal bakmaz.

Ben bugün MC donals danda yedim, kolada içtim. Demek istediğim burada boykot yapın bilmem ne değil, şunu diyorum onlarda bir insan yok iyi olmuş bilmem ne demenizin gerçekten canilik.

Bana ne Filistin'den İsrail'den biz zor durumdayken hangisi yanımızda olmuş? Şimdi gelip din kardeşimiz onlar diyecekler. Vallahi ben inanmıyorum herhangi bir dine inansam bile bunlar benim din kardeşim olamaz.

Ben bugün MC donals danda yedim, kolada içtim. Demek istediğim burada boykot yapın bilmem ne değil, şunu diyorum onlarda bir insan yok iyi olmuş bilmem ne demenizin gerçekten canilik.
Bilmiyorlar ki Türkiye'de içtikleri Coca Cola'nın Türkiye'de ki fabrikalarda üretildiğini.

Ben iyi olmuş demedim dünya gibi bir yerde her türlü soykırımlar oldu her türlü katliamlar oldu. Bizim Arap çöllerinde ne olduğu ilgilendirmez.

Evet, başka problem? Bugün dünyanın her yerinde canilik oluyor. Hepsine ağlayalım mı? Sen iste yeter, ben Afrika'daki tüm insan kaçakçılıklarını, kölelikleri, çocuk işçileri atayım sana. İç savaşları, açlıkları, susuzlukları listeleyeyim. Hepsi için teker teker konu aç. Tamam mı?

Ben iyi olmuş demedim dünya gibi bir yerde her türlü soykırımlar oldu her türlü katliamlar oldu. Bizim Arap çöllerinde ne olduğu ilgilendirmez.
Evet biz Arap mıyız? Bize ne.

Evet, başka problem? Bugün dünyanın her yerinde canilik oluyor. Hepsine ağlayalım mı? Sen iste yeter, ben Afrika'daki tüm insan kaçakçılıklarını, kölelikleri, çocuk işçileri atayım sana. İç savaşları, açlıkları, susuzlukları listeleyeyim. Hepsi için teker teker konu aç. Tamam mı?
Sanki insanlar sadece Arap topraklarında ölüyor :rofl:

Tabii ki de çocuklar, anneler, babalar, yaşlılar hatta hiç kimse ölmesin ama kendi vatanım dışında başka ülke pek umurumda değil sadece ölmesinler derim başka bir şeyde yapmam benim ülkemde her hafta şehit verilirken hiçbir ülkenin umurunda olmadıysa benim de olmaz. Bizzat yaşadığım Ankara bombalı saldırında 1 Allah'ın kulu Arap toprağından insan bile geçmiş olsun demedi, bazı insanlar unutuyor olabilir ama benim için her şey karşılıklıdır. İyi olmuş demiyorum ama umrumdada değil. İyi geceler.