Hocam yalnız konu dinlediğinize pişman olduğunuz şarkıları sormuyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet de sevdim hocam, sizin sevdiğiniz tarzları sevmek zorunda değilim; siz de benimkileri sevmek zorunda değilsiniz. Neden bu rapcilerin şarkılarını dinleyen birini görünce hemen linç ediyor insanlar? Rap dinleyeceksem İlla Sagopa, Ceza falan mı dinlemem lazım? İkisinin de şarkılarından nefret ediyorum. Ben insanların attıklarına bir şey demiyorum; dalga da geçmiyorum. Biraz aklınızı çalıştırmayı denerseniz birinin müzik zevkine söz söylemenin saçmalığını anlayabilirsiniz.Hocam yalnız konu dinlediğinize pişman olduğunuz şarkıları sormuyor.
Rap dinleyeceksem illa sagopa, ceza falan mı dinlemem lazım? İkisinin de şarkılarından nefret ediyorum.
Keyfim öyle istiyor ve evet denedim ama dinleyemedim. Ayrıca çok eskide kaldılar. Nasıl şu an açıp da GTA 3 oynamıyorsam eskinin sanatçılarını da açıp dinleyemiyorum yapım böyle. Rap dışı dinlediğim tarzlarda da yeni sanatçıları dinliyorum; özellikle İkilem ve Semicenk.Neden nefret ediyorsunuz pek çok şarkısıları var bir tanesi uymazsa diğeri uyardı denediniz mi?
Keyfim öyle istiyor ve evet denedim ama dinleyemedim. Ayrıca çok eskide kaldılar. Nasıl şu an açıp da GTA 3 oynamıyorsam eskinin sanatçılarını da açıp dinleyemiyorum yapım böyle. Rap dışı dinlediğim tarzlarda da yeni sanatçıları dinliyorum; özellikle ikilem ve semicenk.
Bu rapçiler cringe ve itici insanlar olduğu için böyle yapıyorlar hocam. Ha bende arada yapıyorum şimdi ne yalan söyleyeyim. Ama tabi herkes istediğini dinlenmekte özgür. Zevkler ve renkler tartışılmaz.Gayet de sevdim hocam, sizin sevdiğiniz tarzları sevmek zorunda değilim; siz de benimkileri sevmek zorunda değilsiniz. Neden bu rapcilerin şarkılarını dinleyen birini görünce hemen linç ediyor insanlar? Rap dinleyeceksem İlla Sagopa, Ceza falan mı dinlemem lazım? İkisinin de şarkılarından nefret ediyorum. Ben insanların attıklarına bir şey demiyorum; dalga da geçmiyorum. Biraz aklınızı çalıştırmayı denerseniz birinin müzik zevkine söz söylemenin saçmalığını anlayabilirsiniz.
Bu rapçiler cringe ve itici insanlar olduğu için böyle yapıyorlar hocam. Ha bende arada yapıyorum şimdi ne yalan söyleyeyim. Ama tabii herkes istediğini dinlenmekte özgür. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bende açıp dinlemem. Bana da uymuyor. Ama insanların fikirlerine saygı duymak gerek.Ben şahsen açıp dinlemem bana uymuyor çok fazla fakat açıp dinleyene "hebele hübele" yapmam ben özgürlükçü bir insanım şahsen.