BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
RDR 2, Days Gone ve Witcher 3.
Yok hocam ya ben online oyunlardan tamamen nefret ediyorum.Ben genelde Online oyunlar oynarım. Sohbet aşırı iyi.
The Long Dark'ı bir kere oynamayı denedim, bug yüzünden oyun ilerlemedi ben de kinlendim oyuna, belki döner bakarım..Sabırlıyım dersen The Long Dark. İşleri kavradıktan sonra huzurlu hissettiriyor, öğrenme aşaması sıkıntılı sadece.
Abim arkadaşlarıyla oynuyordu ve korkuyorlardı genel olarak oyundan, bilemedim yani ne gibi korku öğeleri var ki oyunda?Tek başına zevk alabiliyorsan grounded. Şahsen geceleri sarıyor beni.
Cities Skylines 2 deneyebilirsin.Merhaba arkadaşlar,
Tam olarak bu saatlerde (01.00-04.00) oynamalık oyunlar arıyorum. Ne Stardew Valley kadar yavaş tempo olsun ne de yüksek tempo, tek amacım sıkılmamak ve "huzurlu" hissetmek. Bana ne önerebilirsiniz?
İlk oyununu denemiştim, özellikle malum seçim zamanları bir belediye başkanı olsam nasıl olurdu hissi dayanmıştı lakin beceremedim oynamayı ya.
Ben de beceremiyorumİlk oyununu denemiştim, özellikle malum seçim zamanları bir belediye başkanı olsam nasıl olurdu hissi dayanmıştı lakin beceremedim oynamayı ya.