Ben de sahura kadar uyumuyorum. Crysis serisine başladım 1 i bitirdim şu an 2 yi oynuyorum. War thunder, Assasin's Creed 3, WRC 8 oynadığım diğer oyunlar. Rally sarıyor özellikle sakin tek takılmalık.

Hikayeli oyunların tümü sarıyor. Mafia 1 ile Kingdom Come: Deliverance bitirdim şimdiye kadar iyi gidiyor. Sıra Hades ile RDR2 de.

Senin tanımına uymasalarda ben yine de Stardew Valley, ETS 2 ve FS19 diyeceğim. Gece sarar.

RDR 2 ve Metro serisi de gece sarar ve senin keyfine daha uygun oyunlar bunlar.

Thief 3 oyna gece yalnızken ve huzura kavuş sonsuza dek.
Beğendim, bakacağım

Senin tanımına uymasalarda ben yine de Stardew Valley, ETS 2 ve FS19 diyeceğim. Gece sarar.

RDR 2 ve Metro serisi de gece sarar ve senin keyfine daha uygun oyunlar bunlar.
Stardew Valley gibi bana neredeyse hiçbir şey söylemeyen ağır tempo oyunları oynayamıyorum ya. Oyunu öğrenmesi çok uzun sürüyor hiçbir yerden yardım almadan, yardım alınca da hile yapıyor gibi hissediyorum.

Ben de sahura kadar uyumuyorum. Crysis serisine başladım 1 i bitirdim şu an 2 yi oynuyorum. War thunder, Assasin's Creed 3, WRC 8 oynadığım diğer oyunlar. Rally sarıyor özellikle sakin tek takılmalık.
Bilgisayarımda alan olsa FH5 indirecektim rallisi var düz sürüşleri var vs. ama 170GB oyun nedir ya. 480GB SSD sahibiyim yalnızca ve çok canımı sıkıyor bu durum.