Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.

Artı 68 Eksi
Yahu şu öneriler böylesi uzun süre "izleniyor" olarak kalmamalı. Böylesi çok artılanmış bir öneri kabul edilmese bile bu kadar bekletilmemeliydi. Kasım ayına gelmişiz sene başında açılan öneri halen "izleniyor" durumunda.

Öncelikler varken bu denli spesifik şeylere öncelik tanımıyoruz, gayet normal ve doğal. XenForo'da belirli saat aralıklarında aktivite ölçme yok ve özel olarak geliştirilmesi gerekmekte, o nedenle nabız yoklanıyor hâlâ konuda.

Öncelikler varken bu denli spesifik şeylere öncelik tanımıyoruz, gayet normal ve doğal. XenForo'da belirli saat aralıklarında aktivite ölçme yok ve özel olarak geliştirilmesi gerekmekte, o nedenle nabız yoklanıyor hâlâ konuda.

Bu tür öneri konularına önem seviyesine göre ön ek verilse daha iyi olacak gibi. Ticketlardaki gibi.

Bu tür öneri konularına önem seviyesine göre ön ek verilse daha iyi olacak gibi. Ticketlardaki gibi.

Çoklu ön ek sistemini verimsiz bulduğumdan eklemedim, kaldı ki her konuya kafamıza göre önem vermemiz doğru değil. Bütün bu önemleri spesifikasyon ve çoğunluğun yararını düşünerek kendinizce oluşturmanız daha uygun olacaktır.