Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Qhan
Yetkin
Mesajlarda düzgün eleştri varsa ve öyle bir anlam çıkıyorsa bu iyi bir şey bence. Fakat sadece +,-'ye bakarak oy verenler azalır en azından. Bir görsel ekledim açılan konuda. Bakarsanız görebilirsiniz. Hatta benim düşüncem fazla - alan konuların bir süre sonra mesaj gönderimine kapanması. Sadece oy olarak kalabilir fakat mesajlar lince dönüşüyor.Umarım saçma linç yemezsiniz. Cidden güzel bir öneri çünkü fakat mesajlardan da anlaşılabilir ekside olduğu bir konunun.
Eleştiri varsa güzel ama "Eksiledim." diye sebep belirtmeyenler de oluyor. Bu yazı da insanı eksi vermeye yöneltiyor bazen. Neyse bakalım. Görürüz sabah. Herkese iyi geceler dilerim tekrardan.Mesajlarda düzgün eleştri varsa ve öyle bir anlam çıkıyorsa bu iyi bir şey bence.
Yeni bir başarımın kilidi açıldı: "BAYKUŞ"
Kötü bir öneri olduğunu düşünmüyorum, çoğunlukla Nötr olmakla beraber ilerisi için gelebilir diyorum. Şu anlık her rozet konusuna yazdığım şeyi yazayım: Şu anlık gerek yok ve her şey için de rozete ihtiyaç yok.
İleride forum büyürse, ki büyüyecektir elbet belki o zaman gelebilir ve gece belli şartları aşan kişilere jest olarak getirilebilir. Ancak şu an da bir mahalle boyutunda olduğumuz için mahalle arasında orgeneral gibi gezmek çok absürt durur. Şu anlık gerek yok bence. Ayrıca sizinle aynı fikirde olduğumu bilmek beni mutlu etti; herkese iyi geceler, huzurlu dinlenmeler.
[Alternatif başarım kilidi:] "GİT ÇİMENLERE DOKUN!"
Kötü bir öneri olduğunu düşünmüyorum, çoğunlukla Nötr olmakla beraber ilerisi için gelebilir diyorum. Şu anlık her rozet konusuna yazdığım şeyi yazayım: Şu anlık gerek yok ve her şey için de rozete ihtiyaç yok.
İleride forum büyürse, ki büyüyecektir elbet belki o zaman gelebilir ve gece belli şartları aşan kişilere jest olarak getirilebilir. Ancak şu an da bir mahalle boyutunda olduğumuz için mahalle arasında orgeneral gibi gezmek çok absürt durur. Şu anlık gerek yok bence. Ayrıca sizinle aynı fikirde olduğumu bilmek beni mutlu etti; herkese iyi geceler, huzurlu dinlenmeler.
[Alternatif başarım kilidi:] "GİT ÇİMENLERE DOKUN!"
Son düzenleme:
Bilmem neden olmasın?@umut hocam 1500 mesaj atmış ona da bir şeyler verilebilir![]()
Manyak da olduk ya.İnsanın ağzı var konuşuyor. Tutamayız ki. Dediğiniz şekilde anlaşılmaya açık bir konu.
O manyak burada yatıp kalkıyor. Mesaj Cooldown'ı ona işlemiyor galiba.
- Makaleler
- 1
Bazen gereksiz linç yiyor konular. Bu son senelerde cidden gergin insanlar. İyi geceler bu arada.![]()
Öneriyi beğendiysen artıya bas, beğenmiyorsan eksiye bas geç. Ne diye problem çıkarıp konuyu uzatıyorsun
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "baykuş" isimli (isim örnek olsun tabii ki.) Bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Gececi tayfa isimli rozet olabilir. Herkese beleşe dağıtır gibi dağıtılmayacak tabii ki koşulları olacak gece saati örnek veriyorum 20 saat olsun her gece 20 saat durması lazım kaç güne geliyor bilmiyorum ama sadece bununla kalmaz 2. koşul ise 1.000 mesaj göndermek olur yapılırsa hem beleşe dağıtır gibi olmaz ve harika olur. (İsmi 5 sene önce Teamspeak 3 de ki yetkimdi o yerden hatırladım .
Qhan
Yetkin
@proyic Forum daha da fazla büyüdüğü vakit olabilir fakat şimdiki halinde özellikle mesaj sınırı ile daha da gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sebebi ise sırf o mesaj sınırı için hayatsız gibi mesaj kasmaya çalışanlar çıkarsa, forumda insan da az olduğundan kirlilik ve boş mesajlar oluşur. Forum büyüyünce sınır ile belki güzel olabilir, jest olarak. Fakat üstte de dediğim gibi önemli olmayan şeyler için rozet gelmese bence en iyisi. Yoksa uzar gider.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
@proyic forum daha da fazla büyüdüğü vakit olabilir fakat şimdiki halinde özellikle mesaj sınırı ile daha da gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sebebi ise sırf o mesaj sınırı için hayatsız gibi mesaj kasmaya çalışanlar çıkarsa, forumda insan da az olduğundan kirlilik ve boş mesajlar oluşur. Forum büyüyünce sınır ile belki güzel olabilir, jest olarak. Fakat üstte de dediğim gibi önemli olmayan şeyler için rozet gelmese bence en iyisi. Yoksa uzar gider.
Mesaj kasmada haklısınız adamlar bilmediği konuya yanıt yazıyor ben bildiğim konulara mesaj yazarım o kadar fakat forum yükselirse pek bir anlamı kalmaz rozetin yine de fikrinizi beğendim.