Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Hatırlıyorum ben de böyle bir öneri. Demek ki sizinmiş. Aslında çok hoşuma gitmişti ama bir daha görmemiştim konuyu. Çeşitlilik yapılacaksa rozetlerde bu güzel olur ama sade olsun diyorsa yönetim ona da kabulüm ben açıkçası.
Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli forumdaşlarım. Hazır şu anda öyle bir rozet yokken sizi geceleri uyumaya ve bunun için de forumu terketmeye davet ediyorum. İyi akşamlar
Tepki yağmıştı. Sonra da unutuldu gitti.
Hatırlıyorum ben de böyle bir öneri. Demek ki sizinmiş. Aslında çok hoşuma gitmişti ama bir daha görmemiştim konuyu. Çeşitlilik yapılacaksa rozetlerde bu güzel olur ama sade olsun diyorsa yönetim ona da kabulüm ben açıkçası.
Tepki yağmıştı. Sonra da unutuldu gitti.
Bazen gereksiz linç yiyor konular. Bu son senelerde cidden gergin insanlar. İyi geceler bu arada.
Bazen gereksiz linç yiyor konular. Bu son senelerde cidden gergin insanlar. İyi geceler bu arada.![]()
Türk insanı gergin. Hayat zor. İnsan ister istemez geriliyor.
Kartopu etkisi oluyor gibi. Bazen gereğinden fazla negatif tepkiler geliyor fikrimce. Bu öneri neyse ki henüz çok taşlanmadı.
Birisi yapılan öneriyi saçma bulup saldırıyor, kalanlar da ben de altta kalmam diyerek üstüne biniyor. Sonuç dediğiniz gibi.Kartopu etkisi oluyor gibi. Bazen gereğinden fazla negatif tepkiler geliyor fikrimce. Bu öneri neyse ki henüz çok taşlanmadı.
Kartopu etkisi oluyor gibi. Bazen gereğinden fazla negatif tepkiler geliyor fikrimce. Bu öneri neyse ki henüz çok taşlanmadı.
Sabaha eksilerde uyanabilir konu. Şu an çoğu kişi uyuyor zannımca.
Sabaha eksilerde uyanabilir konu. Şu an çoğu kişi uyuyor zannımca.
6 aktif var. 4'ü şu an bu konuya bakıyor zaten :/
Kalan 2 eleman da kendi konusuna cevap bekliyor hatta.
Uyanıkların hoşuna gitti rozet alma fikriSabaha eksilerde uyanabilir konu. Şu an çoğu kişi uyuyor zannımca.
Uyanıkların hoşuna gitti rozet alma fikriSabaha "Öyle şey mi olur kardeşim biz uyuyoruz diye günahımız ne?" diyen tipler belirir.
Evet evet. Para görünce gözünde dolar çıkanlar gibi oldum şu an. Yeterki profilimde baykuş olsun.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-