Bir ara iyi oluyorum bir ara kötü, antibiyotik, soguk alginligi ilaclari iciyorum gecmiyor. Surekli oksuruk vs. Sanki gidiciyim gibi. 😅 Salgin var diyorlar sizde durum nedir? Bir de kemiklerim ağrıyor herhalde 30'dan sonra her hasta oldugumda kemiklerim agiracak. xD
Her yıl Eylül-Ekim ayları gibi garanti çoğu kişi hasta oluyor. Tylol hot içerek hafifletebilirsiniz. Bende hastayım ama bağışıklığım iyi olduğu için 2 günde atlattım şimdilik kuru öksürük var. Oyun oynuyorum herkes öksürüyor oyunda, herkes hasta :D

Bu arada ailemde babam dışında herkes hasta. Annem ve kardeşimin bağışıklığı nispeten zayıf olduğu için onlar 4. Gününde falanlar. Özellikle akciğer kısmında ağrı hissediyorlarmış.

Benim öksürmekten ciğerlerim ağrıyor. Grip alerjim var. Burnum ve dudağım hep şişti. Antibiyotikli krem kullanıyorum. Burun akıntısı var tabi. 3 kutu burun spreyi bitirdim. Ayrıca ellerim buz gibi ateşim var. Bol bol su içmek en güzeli. Dün 5 litre su içtim.
Bir susuyorum boyle su icmedim hayatimda. Suan biraz dahs iyiyim bakalim neyseki ateşim falan cikmiyor ateşik ciksa ayvayi yerdim. Burun akintisi durmuyor bende de. xD

Hasta değilim ama olduğumda sizin gibi oluyorum. Bir gün iyiyim, ertesi gün ölü gibi. Bir gün fırtınayım, ertesi gün yataklık. Ilaç kullanmıyorum, ondandır belki.

Herhalde COVID'in bir cesidini kaptik 4 gun oldu bu haldeyim gecmezse pazartesi acile gideceğim bu böyle beni goturecek gibi. 😅 Yarin sıcak bir dus alacağım ama once sobayi yakcam.

Her yıl eylül-Ekim ayları gibi garanti çoğu kişi hasta oluyor. Tylol hot içerek hafifletebilirsiniz. Bende hastayım ama bağışıklığım iyi olduğu için 2 günde atlattım şimdilik kuru öksürük var. Oyun oynuyorum herkes öksürüyor oyunda, herkes hasta :D

Bu arada ailemde babam dışında herkes hasta. Annem ve kardeşimin bağışıklığı nispeten zayıf olduğu için onlar 4. Gününde falanlar. Özellikle akciğer kısmında ağrı hissediyorlarmış.

Oha herkeste varmis cidden. Bizim Ankara'daki akrabalar dahi hasta olmuslar. Sanirim hastalik getirdi brisi yurt disindan. Umarim ilermez iyilesiriz. Boyle bir şey ilk kez yasiyorum. Daha onceleri antibiyotik icer 3 gun sonra zimba gibi olurdum.

Bir ara iyi oluyorum bir ara kötü, antibiyotik, soguk alginligi ilaclari iciyorum gecmiyor. Surekli oksuruk vs. sanki gidiciyim gibi. 😅 salgin var diyorlar sizde durum nedir? Bir de kemiklerim ağrıyor herhalde 30'dan sonra her hasta oldugumda kemiklerim agiracak. xD.

Pandemi aşıları yüzünden kardeşim maalesef.

Pandemi aşıları yüzünden kardeşim maalesef.

Katiliyorum nereden olduk bilmiyorum Allah belalarini versin. O asiyi olduktan sonra halsizlik, yorgunluk, kalp carpintisi ve aşırı hassas oldum soguga karsi. Keske hiç olmasaydim. Isin komik yani ise o asiyi inceleyebilecek bir kurulus yok ulkede. Ne yapiyor etkileri ne gibi? Oyle bodoslama girdik sirf Turk kokenli birisi yapti diye. Keske sinovac falan olsaydim Biontech yerine.

Korona ile yeni bir dönme başladı artık ne gripler eski grip gibi ne de diğer hastalıklar. Saçma sapan semptonlar görülüyor olmayan alerjiler bile çıkabiliyor. Yediğinize içtiğinize dikkat edin hazır ve donmuş yiyecekler yemeyin. Asitli içecekler içmeyin.