Geçmeyen öksürük ve grip benzeri şikayetler, salgın var mı?

Hasta değilim ama olduğumda sizin gibi oluyorum. Bir gün iyiyim, ertesi gün ölü gibi. Bir gün fırtınayım, ertesi gün yataklık. Ilaç kullanmıyorum, ondandır belki.

Bu arada akciger enfeksiyonu falan olursan ciddi bir rahatsizligin olursa ilac kullanmadigij icin zatureye vs. cevirir daha kotu olursun. Bence doktora gitmekte yarar var. Daha onceki hastaligimdan kalan ilaclari kullanıyorum şu an antibiyotiksiz basina is acabilir ve daha kotu olabilme ihtimalin var yapma bence boyle.

Aynı cümleyi kurdum biliyor musunuz... Yaşlandık herhalde dedim, Salı günü ani bir hasta oldum, hala iyileşemedim, ilaç kullanıyorum, zor uyuyorum, sizi çok iyi anlıyorum.

Genelde hasta olmuyorum hiç. -grip tarzı- fakat baş belası birkaç alerjim var onlar bastırınca hasta gibi oluyorum.

Antibiyotiği sakın kesme. 1 kutu varsa düzenli olarak hepsini bitir. Öksürük tarafında ilk zamanlar balgamı atmak için balgam söktürücü, sonralarında öksürük kesici kullanabilirsin(Önce mukolitik sonra antitüsif).

Kemik ağrısı için opioid ağrı kesici kullanabilirsin. Apranax Plus olabilir. Ancak doktorlar fazla yazamazlar. Kodein içerdiği için. Daha zayıf arveles falan da yazabilirler.

Domuz gribidir benim bahsettiginiz sikayetler 1 ay surdu 2 hafta surundurdu 2 hafta bezdirdi gecer umarim gecmis olsun.

Her mevsim geçişlerinde hasta oluyorum bu sefer 2 gün önce hasta oldum şuan iyileştim. Önceden 1 hafta geçse iyileşemiyordum. Bol bol dinlenin, iyi beslenin, kendinizi sıcak tutun hocam. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…