Devamsızlığım 8 gün gözüküyor ve 2 hafta önceki devamsızlığım sanırım unutulmuş ve yazılmamış. Ben de 8 gün devamsızlığım var mış gibi devamsızlık yapıyorum, bu devamsızlığı karne basılırken yazarlarsa kalabilirim, böyle bir şeyi yapabilirler mi?
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Yapabilirler. Bizim müdür yardımcıları, sistem kapanmadan önce en baştan kontrol ediyorlardı.
Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra.Yapabilirler. Bizim müdür yardımcıları, sistem kapanmadan önce en baştan kontrol ediyorlardı.
İtachi Uchiha
Yetkin
Ne zaman kapanacağını bilmiyorum. Hocalarına danışabilirsin.Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra.
Astrea Virgo
Yetkin
Salı gün sonuna kadar öğrenci yoklamalarıyla ilgileniyorlar. Daha sonrasında muhatap olacak kimseyi bulamazsın.Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra.
Peki unutma gibi bir ihtimalleri var mı? Bilerek devamsızlığım fazla olduğu için yazmamış olabilirler mi öncekini? 2 gün gitmemiştim, yazmamışlar.Salı gün sonuna kadar öğrenci yoklamalarıyla ilgileniyorlar. Daha sonrasında muhatap olacak kimseyi bulamazsın.
Astrea Virgo
Yetkin
Evet yoğunluktan dolayı olabiliyor. Hatırlatmak sizin sorumluluğunuzda maalesef.Peki unutma gibi bir ihtimalleri var mı? Bilerek devamsızlığım fazla olduğu için yazmamış olabilirler mi öncekini? 2 gün gitmemiştim, yazmamışlar.