2 21611 Becerikli Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 91 13 Haziran 2025 #1 Devamsızlığım 8 gün gözüküyor ve 2 hafta önceki devamsızlığım sanırım unutulmuş ve yazılmamış. Ben de 8 gün devamsızlığım var mış gibi devamsızlık yapıyorum, bu devamsızlığı karne basılırken yazarlarsa kalabilirim, böyle bir şeyi yapabilirler mi?
Devamsızlığım 8 gün gözüküyor ve 2 hafta önceki devamsızlığım sanırım unutulmuş ve yazılmamış. Ben de 8 gün devamsızlığım var mış gibi devamsızlık yapıyorum, bu devamsızlığı karne basılırken yazarlarsa kalabilirim, böyle bir şeyi yapabilirler mi?
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 13 Haziran 2025 #2 Yapabilirler. Bizim müdür yardımcıları, sistem kapanmadan önce en baştan kontrol ediyorlardı.
KS KS 2 21611 Becerikli Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 91 13 Haziran 2025 #3 İtachi Uchiha dedi: Yapabilirler. Bizim müdür yardımcıları, sistem kapanmadan önce en baştan kontrol ediyorlardı. Genişletmek için tıkla... Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra.
İtachi Uchiha dedi: Yapabilirler. Bizim müdür yardımcıları, sistem kapanmadan önce en baştan kontrol ediyorlardı. Genişletmek için tıkla... Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 13 Haziran 2025 #4 21611 dedi: Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra. Genişletmek için tıkla... Ne zaman kapanacağını bilmiyorum. Hocalarına danışabilirsin.
21611 dedi: Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra. Genişletmek için tıkla... Ne zaman kapanacağını bilmiyorum. Hocalarına danışabilirsin.
Astrea Virgo Yetkin Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 715 Çözümler 3 Beğeniler 451 Yer Türkiye 13 Haziran 2025 #5 21611 dedi: Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra. Genişletmek için tıkla... Salı gün sonuna kadar öğrenci yoklamalarıyla ilgileniyorlar. Daha sonrasında muhatap olacak kimseyi bulamazsın.
21611 dedi: Çarşamba günü olur olmaz kapanıyor değil mi? Salı gecesi 12'den sonra. Genişletmek için tıkla... Salı gün sonuna kadar öğrenci yoklamalarıyla ilgileniyorlar. Daha sonrasında muhatap olacak kimseyi bulamazsın.
KS KS 2 21611 Becerikli Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 91 13 Haziran 2025 #6 Astrea Virgo dedi: Salı gün sonuna kadar öğrenci yoklamalarıyla ilgileniyorlar. Daha sonrasında muhatap olacak kimseyi bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki unutma gibi bir ihtimalleri var mı? Bilerek devamsızlığım fazla olduğu için yazmamış olabilirler mi öncekini? 2 gün gitmemiştim, yazmamışlar.
Astrea Virgo dedi: Salı gün sonuna kadar öğrenci yoklamalarıyla ilgileniyorlar. Daha sonrasında muhatap olacak kimseyi bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki unutma gibi bir ihtimalleri var mı? Bilerek devamsızlığım fazla olduğu için yazmamış olabilirler mi öncekini? 2 gün gitmemiştim, yazmamışlar.
Astrea Virgo Yetkin Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 715 Çözümler 3 Beğeniler 451 Yer Türkiye 13 Haziran 2025 #7 21611 dedi: Peki unutma gibi bir ihtimalleri var mı? Bilerek devamsızlığım fazla olduğu için yazmamış olabilirler mi öncekini? 2 gün gitmemiştim, yazmamışlar. Genişletmek için tıkla... Evet yoğunluktan dolayı olabiliyor. Hatırlatmak sizin sorumluluğunuzda maalesef.
21611 dedi: Peki unutma gibi bir ihtimalleri var mı? Bilerek devamsızlığım fazla olduğu için yazmamış olabilirler mi öncekini? 2 gün gitmemiştim, yazmamışlar. Genişletmek için tıkla... Evet yoğunluktan dolayı olabiliyor. Hatırlatmak sizin sorumluluğunuzda maalesef.