Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmişe dayalı olarak bazı uyarılarda af gelmeli mi?
Bence de ufak tefek cezalar için gelebilir, hafif şeyler sonuçta. Ben destekliyorum bu anketi. Bıçkın delikanlı usulü evet butonuna verdik hocam oyumuzu.
Tek bir harf hatasına uyarı verildiği dönem yediğim bir ceza vardı, şahsen hiçbir esprisi olduğunu düşünmüyorum, bu tarz ufak şeylere verilen geçmiş uyarılar kaldırılabilir.
Ya bence evet ama şöyle evet, basit uyarılara af gelebilir. Örnek veriyorum şu zamana kadar tek bir uyarı aldım, o da benim açımdan bir tık saçma. Bir fotoğraf çekmiştim 20 MB falandı, bir türlü sıkıştırıp 6 MB altına düşürememiştim, mecbur bir yere yükleyip linkle ekledim.
Ancak hakaret, uygunsuz içerik, yasadışı paylaşım vesaire uyarılar ya da cezaların affı olmamalı bence.
Bence yazım yanlışı için uyarı affı gelmeli çünkü bazen bilemeyebiliriz, yazılışını o an araştırmamış olabiliriz. Bunun için ceza yiyip sicilde kalması pek iyi durmuyordu açıkçası.