ma a koçi vore
Uzman
Amazon. Ge'den DVD film almak istiyorum ürün €9 €3'da kargo ücreti var gümrükte herhangi bir sorun çıkar mı ve vergi oranı nedir?
Hocam amazon.us gibi import fees yazmıyor ondan dolayı sormak istedim.30 Euro altındaki ürünlerde standart vergi uygulanıyor. Amazon peşin olarak alıyor zaten.
Ürünün bağlantısını atabilir misin? Kitaplardan vergi alınmadığı gibi belki filmlerden de alınmıyordur.Hocam amazon.us gibi import fees yazmıyor ondan dolayı sormak istedim.
Eki Görüntüle 74518
https://amzn.eu/d/gnfVHrTÜrünün bağlantısını atabilir misin? Kitaplardan vergi alınmadığı gibi belki filmlerden de alınmıyordur.
Satıcı ve gönderici Amazon olmadığı için vergiyi gümrükte veya kargo teslimatında ödeyeceksin. Satıcı Amazon olsaydı hepsini senin yerine gümrükte halledecekti.
Satıcı ve gönderici Amazon olmadığı için vergiyi gümrükte veya kargo teslimatında ödeyeceksin. Satıcı Amazon olsaydı hepsini senin yerine gümrükte halledecekti.
Ne kadar vergi çıkar bilmiyorum açıkçası.Yardımınız için teşekkür ederim hocam son bir soru daha sormak istiyorum aynı ürünün Amazon'un satıcı olduğu halinde ~%20 vergi gözüküyor bu saticidan alirsamda kapıda bu miktarda öderim değil mi?