Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.910 Çözümler 22 Beğeniler 2.503 Yer Planarcadia 3 Mart 2025 #11 Deadgame34 dedi: Arkadaşlar HDMI ile görüntü alanlar da sıkıntı olmuyor ancak DP üzerinden görüntü alanlar siyah ekran da kalıyor özellikle masaüstü kullananlar bu sıkıntıyı yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü için gereken sürücü geldi zaten. 572.65 sürümünü indirmesi lazım bu sorunu yaşayanların.
Deadgame34 dedi: Arkadaşlar HDMI ile görüntü alanlar da sıkıntı olmuyor ancak DP üzerinden görüntü alanlar siyah ekran da kalıyor özellikle masaüstü kullananlar bu sıkıntıyı yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü için gereken sürücü geldi zaten. 572.65 sürümünü indirmesi lazım bu sorunu yaşayanların.
Deadgame34 Çalışkan Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 6 Mart 2025 #12 7517 dedi: Laptop ile bağlantı yapıyorum DisplayPort'ta yüklesem sorun yaşar mıyım acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi ne yalan söyleyeyim NVIDIA gözden düşürdü kendini hala 572.16 sürümünü kullanıyorum. Astronotarda dedi: Sorunun çözümü için gereken sürücü geldi zaten. 572.65 sürümünü indirmesi lazım bu sorunu yaşayanların. Genişletmek için tıkla... Onunla net çözülüyor mu bazı forumlarda sorunun devam ettiği yazıyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Yeni sürücü gelmiş arkadaşlar adamlar 15 günde 5 driver yayınladılar: Sürücü Sonuçları | <dd~ProductName> | <dd~OSName> Ürün ve işletim sistemi için <dd~ProductName> arama sonuçları <dd~OSName> www.nvidia.com Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2025
7517 dedi: Laptop ile bağlantı yapıyorum DisplayPort'ta yüklesem sorun yaşar mıyım acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi ne yalan söyleyeyim NVIDIA gözden düşürdü kendini hala 572.16 sürümünü kullanıyorum. Astronotarda dedi: Sorunun çözümü için gereken sürücü geldi zaten. 572.65 sürümünü indirmesi lazım bu sorunu yaşayanların. Genişletmek için tıkla... Onunla net çözülüyor mu bazı forumlarda sorunun devam ettiği yazıyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Yeni sürücü gelmiş arkadaşlar adamlar 15 günde 5 driver yayınladılar: Sürücü Sonuçları | <dd~ProductName> | <dd~OSName> Ürün ve işletim sistemi için <dd~ProductName> arama sonuçları <dd~OSName> www.nvidia.com