Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

proyic

Yetkin
Makaleler
2
Arkadaşlar, bilgisayarım var fakat ben bunu GeForce NOW'dan oynamak istiyorum. Mod yükleyeceğim kendi bilgisayarımdan. Oyun dosyalarına mod atarsam, GeForce NOW'a girersem, aktif olur mu?

Euro Truck Simulator 2 veya Asseto Corsa gibi modları soruyorsanız GeForce Now üzerinden ne yazık ki desteklenmiyor. Bizzat test edilip onaylandı.

GeForce NOW da oyunlara yüklemeden girmiyor musun zaten? Oyun kendi bilgisayarında olmayacağı için mod dosyasını da atamazsın.
HOİ4'e ilk önce kendi bilgisayarımda indirip türkçe yama yaptığımda ve daha sonrasında geforce now'da denediğimde oluyordu. Ama tabii ki atölye modu olması gerek.

HOI4'e ilk önce kendi bilgisayarımda indirip Türkçe yama yaptığımda ve daha sonrasında GeForce NOW'da denediğimde oluyordu. Ama tabii ki atölye modu olması gerek.

Oyunda atölye olsa modu atölyeye yükliyecektim fakat yok neyse yardımlar için teşekkürler keşke verileri bizim dosyamızdan çekseydi.